- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simo9555
tag
Az a baj, hogy magával a Carrizo alapú gépekkel van gond, vagy legalábbis nincs rendes driver support hozzá.
Sokat kellett vesződnöm ahhoz, hogy az A10-8700P normálisan működjön, és ha ezt egy átlagosabb usernek kell megoldani, aki még sosem tett fel windows sem, az mindjárt elküldi a gépet melegebb éghajlatra. Az én esetemben a HP oldaláról letöltött driverrel sem működött megfelelően, pedig a gyártónak illene olyan drivert közzétenni amivel rendesen működik a gép. Persze aki csak irodai munkára akarja használni, annak lehet hogy tökéletesen megfelel úgy is a gép, hogy nincs fent 100% jól a driver, mivel különbséget főként játékoknál tapasztaltam.
Én a gépemmel kapcsolatban még arra leszek kíváncsi, hogy jelenleg single channelben fut a ramom, holnap pakolok bele még egy modult, és az mennyit fog dobni az APU teljesítményén, mert sajnos azt vettem észre, hogy többnyire vagy 1x8gb, vagy 1x4 gb ramot tesznek a gépekbe gyárilag, ami által megfojtják az APU teljesítményét.
Egyébként azon az áron amin árulják, szerintem megéri megvenni. -
stratova
veterán
Meg kell várni míg lesz róla service manual. Egyébként érdekes mert, Broadwelles Envy X360-ban szerepelt a következő korlátozás: Memory Two SODIMM slots - customer non-accessible/non-upgradeable a Skylake-kel szereltben nem, miközben kottára ua. a kialakítás és a csere menete is.
Az A12-9700-as Pavilion leírásában szintén szerepel ez a megkötés, de ott még ennyit sem kell bontani, a RAM cseréhez. Ellenben lehet, hogy vigyázni kell a műanyag elemekre.
Az alaplapok különbözőségét aláírom. Szemét húzás volt Elitebook 7x5 G1-ben hogy nem volt M.2 SSD támogatás az AMD variánsban.
-
Dhampir
félisten
Nem akkumulátor, hanem folyamatos üzemmód, úgymint irodai felhasználás + filmnézés és ritkábban némi játék. (Nyilván mobilizálni kell, ezért nem raktam össze asztali gépet már évek óta, de egy "fullosabb" PC konfiguráció drágább is lenne.)
Főleg a HP Pavilion 15-re gondolok, bár konzumer, de nem tetszik a Gigabit Ethernet hiánya és a csak 3 darab USB-port, valamint a memóriabővítés nehézkessége (ha jól láttam képeken). Ez az IPS-kijelző, még ha az olcsóbbik fajták közül is való, elég vonzó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest