- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
magno
csendes tag
A kép azért esik szét mert az xvid ből több fajta is létezik. alapvetően én két fejlesztőt codecjét ismerem ez egyik a Nic's a másik a Koepi. a kettő régebben nem igazán volt kompatibilis egymással dekódolás szempontjából és úgy látszik mostsem .mindkettőből használtam több verziót is encodolásra. megoldás egész egyszerű hagyni kell az xvid be beépített dekódereket és fel kell rakni egy ffdshow filter nevű kis progit. ez linux-os (libavcodec) dekódoló gyűjtemény windows alá. nekem is megoldotta a több fajta xviddel készített képszétesési problémámat. innen letölthető http://www.doom9.org/
-
-
zso73
veterán
Hali!
A BS Player is lehet BUG-os!Én egy full Intel gépen láttam memóriacím hibát vele.Aztán az Én Duron 1200,ECS K7S5a,és NF7-SL+2000+ -os gépemen is ugyan az a hiba voltPróbáld másik lejátszóval!ViPlayer,......
Üdv Zso :) -
zap
csendes tag
Akkor ma leszedem a legujabb xvid-t , a directx-et, visszarakom 900-ra, megnezem majd ugy.
A lejatszo amugy bsplayer.
Es jo codec-et hasznal lejatszaskor. (Legalabbis azt irja ki :)) -
Protoss
senior tag
Esetleg más lejátszóval pl.: a winfos media playere érdekes lelkivilággal rendelkezik, de szívtam már más lejátszókkal is. Esetleg próbáld meg vdubbal megnyitni, ha tudja elég korrektül hiba naplózik.
-
Penge Borisz
tag
Ez csak egy egyszerű kodek hiba. Lehet, hogy te leszedted az összeset, de biztos maradt valmi a systemben ami továbbra sem tetszik neki. Ha túl sok kodeked van az sem jó. Elég a legfrissebb divx, az xvid, ac3. És kész.
-
L3zl13
nagyúr
Azért annyira mégsem köztudott. Én pl most hallok róla először.
És AMD is elég sok van szerte a világon, tehát elég valószinűtlen, hogy belefuss egy ilyen HW bugba.
Viszont mivel a frekiből úgy nézem, hogy FSB tuning volt, és ez valószinűleg a PCI-t is vitte magával, ez könnyen betehet a VGA-nak, vagy a hangkarinak pl.
[Szerkesztve] -
zap
csendes tag
Hmm...
Chipset ugye nem lehet.
Memoria nem lehet.
Vid. karira gyanakodnek, de standard nvidia, 1trillio van a vilagon, es sehol nem hallottam ilyen panaszt. (Masik is nvidia).
A cpu-rol meg koztudott, hogy volt egy ilyesmi bug benne, hogy jpeg kepeket ''szetszakitott'', rosszul futatta a dekompresszort.
Mas tippem nincs.
Eleg idegesito, mert egesz jo kis filmekkel csinalja!
Raadasul mindketto windowson. -
Den
veterán
egyébként az érdekes hogy a két mlített konfig gyakorlatilag minden elemében eltér egymástól, miért pont a prociban keresed a hibát? :F
-
zap
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni gepem AMD thunderbird 900@972, 256 RAM, VIAKT133A, MX440
Nos mar tobb filmnel is tapasztaltam, hogy nem jo a kep. Hang van, csak a kep teljesen szet van esve, mintha szetszakadt volna.
Ezek mind XVID tipusuaknal fordul elo.
Ugyanazt (!) a codec-et hasznalva a munkagepemen tokeletesen megy a video is.
Az P4 2.6, intel chip,gf4.
Kb 2-3 filmet teszteltem, mind xvid, ugyanaz a codec, es otthon a video szetesve, meloban tokeletes. HIaba szedtem le, raktam fel ujra codecet kb 20*, ugyanaz.
Ha nincs fenn, panaszkodik nincs codec, ha fennvan, szetesve a kep.
Mar van 2 db XVID codecem is , mindketto ugyanaz.
Ami meg mas: otthon win98/win2000-el neztem, mindketto rossz.
melo: winXP.
Volt regebben egy bug az AMD procikban, hogy JPEG kepeket pl. neha rosszul jelenitette meg. Nem lehet, hogy ebbe futottam bele.
Megj: van olyan xvid, amit jol jatszik le! Szoval csak nehany rossz.
Van valami tippetek??
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest