Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
magno
csendes tag
A kép azért esik szét mert az xvid ből több fajta is létezik. alapvetően én két fejlesztőt codecjét ismerem ez egyik a Nic's a másik a Koepi. a kettő régebben nem igazán volt kompatibilis egymással dekódolás szempontjából és úgy látszik mostsem .mindkettőből használtam több verziót is encodolásra. megoldás egész egyszerű hagyni kell az xvid be beépített dekódereket és fel kell rakni egy ffdshow filter nevű kis progit. ez linux-os (libavcodec) dekódoló gyűjtemény windows alá. nekem is megoldotta a több fajta xviddel készített képszétesési problémámat. innen letölthető http://www.doom9.org/
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest