- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Óriáskészülék, kis akksival
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
guest
veterán
Ice: Bocs, hogy élek...
1. Mint leírtam, senkinek a lelkivilágába nem akartam beletaposni... Egy kicsit kárörvendkedtem, nem tagadom, erre Te jöttél az Intel fikázással.
2. Biztos nagyon értesz a számítástechnikához, nem vitatom.
3. Hogy névtelenül írok? Ez nem igaz, mindig aláírom. Te se használod a teljes neved, nemde? Hogy nem regisztráltam magam? Számos hibám egyike, hogy rettenetesen lusta vagyok... :) Amúgy ha már az ugatásnál tartunk, szvsz nem én használok durvább hangnemet kettőnk közül...
4. Én sem PC-n kezdtem, és bár valszeg Te vagy az idősebb kettőnk közül, szvsz akkora nagy korkülönbség nincs kettőnk közül mint amire eléggé degragálóan utalsz...
Már egyszer leírtam, de leírom mégegyszer: senkit nem állt szándékomban megbántani, mindössze a véleményemet írtam le... Remélem azért nincs harag?
Egon
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest