Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
guest
veterán
Ice: Bocs, hogy élek...
1. Mint leírtam, senkinek a lelkivilágába nem akartam beletaposni... Egy kicsit kárörvendkedtem, nem tagadom, erre Te jöttél az Intel fikázással.
2. Biztos nagyon értesz a számítástechnikához, nem vitatom.
3. Hogy névtelenül írok? Ez nem igaz, mindig aláírom. Te se használod a teljes neved, nemde? Hogy nem regisztráltam magam? Számos hibám egyike, hogy rettenetesen lusta vagyok... :) Amúgy ha már az ugatásnál tartunk, szvsz nem én használok durvább hangnemet kettőnk közül...
4. Én sem PC-n kezdtem, és bár valszeg Te vagy az idősebb kettőnk közül, szvsz akkora nagy korkülönbség nincs kettőnk közül mint amire eléggé degragálóan utalsz...
Már egyszer leírtam, de leírom mégegyszer: senkit nem állt szándékomban megbántani, mindössze a véleményemet írtam le... Remélem azért nincs harag?
Egon
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest