- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzseki
csendes tag
Ha kicsit visszaolvasol én bevágtam saját teszteket Q6600, Athlon 5150 és P8700 procikkal. Nekem is Q6600 a napi használatos gépem (még), de jó pár napig használtam az 5150-et (amit HTPC/NAS-nak vettem), nehéz persze összevetni a két platformomat, mert a Q6600 mellett SSD van, és 4GB RAM, az Athlonhoz csak 2GB, és WD Green... első érzésre nincs nagy különbség, de hosszabb használat után visszatérve az 5150-ről pattogósabb a Q6600-as gép, de valami nálam nem stimmel a RAM-mal az Athlon ban (1600MHz CL11), tesztek szerint gyors az írás olvasás, de nagyobb a késleltetés, mint kéne lenni és a windows élményindex is csak 4,5 pontot ad rá, ennél egy single channel DDR2 667 is többet kap.
Egyébként Q6600 előtt nekem (C2D) E6600 volt és átlagos felhasználásnál semmi különbséget nem tapasztaltam a kettő között.
A Q6600-as gépem nyugalomban fogyaszt 100W-ot terhelve meg 140-et is, hétvégén szinte egész nap megy, én is erősen gondolkodom a második Kabini konfigomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest