- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dances
tag
válasz
ggeleven #3629 üzenetére
Köszi Srácok!
Még valami: ha lecserélném a jelenlegi netezős gépet (Athlon II X4 630) egy ilyen kis cumóra, az netezésnél kb mekkora sebesség csökkenést / várakozási idő növekedést jelentene az oldalak betöltésénél?
Illetve a több fülön való böngészés és mellette a torrentezés mennyire "akasztja meg" ezt a csöppséget -
PuMbA
titán
válasz
ggeleven #3626 üzenetére
Nincs olyan, hogy keményebb FullHD film
A szabvány maximum 40Mbps-t támogat és ezt minden VGA-nak tudnia kell hiszen nem állhat fent olyan eset, hogy egy Blu-ray filmet visz a GPU, másikat már nem
Másrészt a GPU-ban külön egység van a filmek dekódolásához, tehát magának a GPU sebességének ehhez nem sok köze van
Ugyanaz a kis videó részegység dolgozik egy 120k-s VGA-ban, mint egy 15k-sban sima hardveres videógyorsítás esetén
Egyébként egyetértek veled, csak ezeket szerettem volna megjegyezni
-
-
dzseki
csendes tag
válasz
ggeleven #3619 üzenetére
Közben én meg rájöttem, hogy én meg nem MadVR-t használok (hanem EVR-t), az beállítástól függően nagyon el tudja vinni a terhelést, tehát ez lehet az alapvető differencia.
Én mindig ezzel szoktam tesztelni, ha ez nem megy akadás mentesen a rendszeren, akkor előbb vagy utóbb elő fog kerülni egy olyan film is ami beszaggat. Ha jól emlékszem MadVR-el ebbe bele is tört a kis 5150 bicskája, de nem is ez volt a fő szempont ami miatt nem azt választottam. A videó fent van youtube-on is, de az nyilvánvalóan nem 40mbps sávszélességű...[ Módosította: radi8tor ]
-
ggeleven
őstag
válasz
ggeleven #3611 üzenetére
Itt is vagyok az adatokkal!
Kétszer 30 percet ment, két különböző filmmel, az adatok az nfo fájlokból vannak.
1. teszt
Video : High@L4.1 ; 1920x818 ; 23.976 @ 20395Kbps
Audio1 : English DTS-ES 6.1 @ 1510Kbps2. teszt
ViDEO.CODEC...: 10 bit x264 [DXVA]
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 9150 Kbps
RESOLUTiON....: 1920x816
AUDiO.........: Hungarian DD 5.1 @ 640 kbps -
-
T.Peter
őstag
válasz
ggeleven #3179 üzenetére
Persze, de majd akkor, ha megjott a laptop tap meg a huto. Most a tap kint fekszik a haz mellett, es ugy vannak rakotve a kabelek.
A szerelhetoseg amugy eleg nehezkes. Meg ugy is alig fert el a kezem, hogy nem volt bent a tap. Megoldas egy hosszu csavarhuzo.AxBattler:
Atx fsp tap jelenleg, majd fsp laptop tap jon melle. Sok lenne pestrol a lite-on postaval egyutt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest