- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Szépen szivárognak a hazai kínálatba is a mATX-s lapok is.
Pl.:
GA-AM1M-S2PA dolog szépsége, hogy PCI port is került rá, így régi hangkártya mehet bele a hifi szerelmeseinek. Végén még mATX-s HTPC-m lesz.
-
Polllen
félisten
válasz
Mr. Bond #868 üzenetére
Vannak azért pcie-s hangkártyák belépő szinttől egészen magasig.
Amúgy én pl. egy nyamvadt digit coax kimenet miatt szendvek már 1 hete, mert normálisabb pcie-s kártya természetesen nincs. Uh vagy egy kisebb kártya és csatit kötök a spdif header-re vagy külső átalakító vagy egy drágább xonar d2x/stx. (Csak így egyben nézve már kijönne egy g3420-s haswell is, mert ott meg van spdif header a lapon)
-
Polllen
félisten
A mások topikban már kérdeztem, de nem vagyok benne biztos, hogy a válaszoló nem értett-e félre, így ide is bedobom.
AM1H lapnál, ha noti tápról táplálom, rá lehet vajh kötni a sata power csatira 3 eszközt? (odd, sss, hdd) Kellene a 3 eszköz, mert van jópár dvd lemezem, amit ugyanúgy nézni szeretnék, de igazából paneltápot se szeretnék. Rakjam inkább külsőre az odd-t/hdd-t?
-
Polllen
félisten
válasz
Mercutio_ #750 üzenetére
Igazából dVGA nélkül képzelem el a kis gépet és a közvetlen noti táp táplálás ami megfogott. Bővítőkártyának pci-e -> coax kimenetet akartam, de valszeg usb->coax lesz, így akár kinézhetem a legkisebb házat is majd egyszer. Most a legolcsóbb modecom-t elhoztam apróról, aztán meglátjuk.
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
Srácok, ez mennyire lehet igaz?
Azért kérdezem, mert a jelenlegi asztalim Athlon II x3 440 csak a 4. mag bekapcsolásával hozza ezt 3 Ghz-n...
Mondjuk ha megjön az 5350 az érdekesség kedvéért átrakom a 6850-t, hogy mi hogy megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest