Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Itt vannak az én beállításaim.
GFX Engine Voltage néven fut az IGP feszültség. Szerintem csak húzd fel az órajelet, a fesz meg maradjon auto-n. GPU-Z kiírja a feszültséget és ha magasnak találod, akkor utána érdemes lehet lejjebb vinni. (én nem sokat bíbelődtem vele, mert fagyott tőle a rendszer) -
korcsi
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Érdekes, ugyanilyen alaplapom van, de nekem nincs gfx feszültség opció, milyen bios van rajta?
Szerintem, és ez a saját fikcióm, de ami magyarázza a dolgot, hogy az összes forrásból származó információ szerint kettő "power plane"-el rendelkezik a processzor, így amennyiben van gfx feszültséget állítani akkor ez és az nb feszültség közül az fog aktivizálódni amelyik magasabb, és azon üzemel az összes magokon kívüli (uncore) rész (NB, GFX, IMC)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest