- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Hirtelen lapot, procit és memót kellett vennem, a boltban az Asus m3a78-eh és az m2n-nemtommi volt az alternatíva. Tökre el voltam vakulva az m3-tól, merthogy ez egy am2+ lap, biztos jobb, mint a sima am2, meg olcsóbb is volt olyan 6-7E ft-al, ígyhát őt választottam. Amikor hazaértem, jobban megnéztem - eddig azt hittem, hogy valami nV chipsetes lap - akkor láttam, hogy AMD chipset ez biza, no sebaj, úgyis régóta supportálom a zöldeket, hát adunk neki egy esélyt... Neten megnézve először elhűltem az int. grafikától, meg a discreet, hybrid cf, meg a többi varázsszótól, aztán jobban utána olvasva nem tűnt már olyan rossz választásnak. Egy 5000+ van benne, 2*2GB 800-as Kingmax RAM, meg a "régi" 8800GTS640-eském. Egy vistával a hátán 3dm06-ban olyan 8200 körül hozott, Vantage-ben 3834-et, Everest memótesztek: (olvas, ír, másol, késleltetés) 7600/7390/7500/52,2
(((Kedvenc magazinom lehúzta ezt a lapot, mondván ATX méretű, illetve nincs kivezetve a video...
Micsoda problémák ezek...!
)))
Tuning, hát igen, tegnap próbálgattam, Orthos elhasalt a BIOS-ban beállított Overclock Profile 10%-tól, úhhogy nem tudom, hogyan tovább, egyenlőre leállt a oc. projekt.
-
m4rc!
őstag
Na uppolm picit a topicot!
Várok mindenkit akinek ilyen lapja van!
Nekem egy Sapphire van, egyenlőre 8750-es prockóval, egyenlőre sajnos gyári hűtővel...u.i: Azért remélem van pár ember rajtam kívül akinek nem giga lapja van..(bár ők is jöhetnek
)
-
porker
tag
Végül is már lehet kapni...
-
tommy.b
csendes tag
És kis hazánkban mikor jelennek meg ezek a lapok?
-
Hakuoro
aktív tag
-
Hakuoro
aktív tag
Fudzilla
GeForce 8200 experiencing heat issues
Egy újabb fronton arathat győzelmet az AMDHTPC-kbe a 780g lesz jobb választás.
Az RS780-nak notebook-okba szánt változata is lesz: RS780M(a Puma platform északi hídja) -
Hakuoro
aktív tag
Ez dúrva!!!! RS780 1Ghz-en!!!
Link
Ha csak 800Mhz környékére lehetne tuningolni már azzal is megelégednék. -
Hakuoro
aktív tag
BIOSTAR Launches TA780G M2+ Motherboard
Kompakt kis lap. Link -
Hakuoro
aktív tag
Ezt nézzétek HD 3200 Cysis teszt!!!
Közvetlen nem bírom linkelni ezt a google-s fordítást. A 13. oldalon van a crysis-os teszt
Na ez egy korrekt teszt. A 690G-hez hasonlítják a teljesítményét. -
Hakuoro
aktív tag
-
Hakuoro
aktív tag
AMD 780G VS. NVIDIA MCP78
HARDSPELL -
Hakuoro
aktív tag
válasz
greatchaos #8 üzenetére
Nem feltétlen
A fusion-nal minden megváltozhat ilyen téren, ha egy idő után minden cpu-ban benne lesz min a 2d-s mag akkor csak erőforrásigényes alkalmazások alatt kellene bekapcsolni a diszkrét gyorsítókártyát. Ez tulajdonképpen ennek az elődjeként is felfogható.
-
greatchaos
addikt
abban talán egyetértünk, hogy ez a csúcskategóriában sohasem fog bekövetkezni, sem az informatikában, sem az autógyártásban, sem sehol. a csúcskonfigok sokat fognak zabálni, a csúcsautók sokat fognak üzemanyagból fogyasztani, sok káros anyagot kibocsájtani.
nem véletlen, hogy a porsche egy konszermé szeretne válni a vw-vel, mivel így a károsanyag kibocsájtás átlaga bőven a megengedett alá szorulna vissza. egy a legjobban környezetkímélő porsche autó a megengedettnél 3,5x nagyon károsanyag kibocsájtási mutatóval bír...
-
Hakuoro
aktív tag
válasz
greatchaos #6 üzenetére
Global warming!
Egyre többet zabálnak a mai gépek (az Intel már tett ez ellen---Penryn), ideje hogy a vga gyártók is csökkentsék az energiafelhasználást.
-
greatchaos
addikt
sztem, aki csúcsgépen játszik, az nem fog néhány watton sprorolni. ill az igazi gamer játékosok nem fognak ilyen lapokat venni, azért, mert ezekben nincs olyan mennyiségű tuning opció. ha halk gépet akar, akkor vesz valami passzív vga-t, mert már akármelyik erősebb is itt, mint az igp. valszínű irodai konfighoz tudnám ajánlani, de oda pedig irreálisan magas árával és rengeteg extrával bír, ami oda felesleges
-
Hakuoro
aktív tag
válasz
greatchaos #3 üzenetére
Ez nyílvánvaló.
DE elfut rajta a Half Life2 és egy plusz kártyával(HD 3450) már a UT3 is szépen fut rajta.
+ ha tényleg sikerül megoldani a diszkrét vga lekapcsolását 2D módban...
Az nvidia is erre indult el, tehát előbb-utóbb el fog terjedni. Gondolj bele: lehetne akkár 2 csúcskártya is a gépben crossfire-ben(+ 2-3% teljesítményt jelenthetne az IGP), de 2d-ben nem zabálnák feleslegesen az áramot. és ezáltal a rendszer is halkabb lenne.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
greatchaos #3 üzenetére
engem leginkább a hybrid cf miatt érdekelnek a lapok
-
greatchaos
addikt
3dmark alapján minimális előrelépés a korábbi int vga-khoz képest. szvsz, ahhoz, hogy minimális grafikai beállítások mellett használható legyen, ahhoz továbbra is kevés lesz. a dx10-s hardvertámogatás meg végképp csak a villogás, mert amit tud(hat) 1-2 fps, az semmire nem elég
-
Hakuoro
aktív tag
Foxconn A7GM-S RS780
Mintha legoból rakták volna össze
"it wont have a 64/128MB 32bit Side Memory"
Valószínűleg nem sok lapon lesz +ram(32-bites, de gyors elérésű)
A fenti tesztben használt lapon viszont van! Onda A78GT MATX
>> ergo megint beindult a marketing gépezet. -
Hakuoro
aktív tag
Úgy gondolom szüksége van egy külön topikra ennek az új chipsetnek, mivel számos újdonságot és végre viszonylag elviselhető integrált grafikus magot tartalmaz.
Pár napon belül kapható lesz, de csak Kínában > még foltozgat az AMD a drivereken
RS780 chipset
Fontosabb újdonságok:
55nm-es
Integrált DX10-es grafikus mag UVD-vel (hardware acceleration of H.264 and VC-1 video formats)
1 vagy 2(lesz crossfire-ös változat is) PCIe 2.0 x16 slot
Hybrid CrossFire: IGP+külön VGA (pl.: HD 34xx) 3D-ben crossfire-ben működik, 2D-ben csak az IGP müködik (voltak pletykák arról hogy ez kimarad, pár nap múlva kiderül)
HD 3200 teszt
HD 3200 Phenom vs X2
RS780-as lapok (első képek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged