Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigsee

addikt

Hirtelen lapot, procit és memót kellett vennem, a boltban az Asus m3a78-eh és az m2n-nemtommi volt az alternatíva. Tökre el voltam vakulva az m3-tól, merthogy ez egy am2+ lap, biztos jobb, mint a sima am2, meg olcsóbb is volt olyan 6-7E ft-al, ígyhát őt választottam. Amikor hazaértem, jobban megnéztem - eddig azt hittem, hogy valami nV chipsetes lap - akkor láttam, hogy AMD chipset ez biza, no sebaj, úgyis régóta supportálom a zöldeket, hát adunk neki egy esélyt... Neten megnézve először elhűltem az int. grafikától, meg a discreet, hybrid cf, meg a többi varázsszótól, aztán jobban utána olvasva nem tűnt már olyan rossz választásnak. Egy 5000+ van benne, 2*2GB 800-as Kingmax RAM, meg a "régi" 8800GTS640-eském. Egy vistával a hátán 3dm06-ban olyan 8200 körül hozott, Vantage-ben 3834-et, Everest memótesztek: (olvas, ír, másol, késleltetés) 7600/7390/7500/52,2

(((Kedvenc magazinom lehúzta ezt a lapot, mondván ATX méretű, illetve nincs kivezetve a video... :U Micsoda problémák ezek...! :) )))

Tuning, hát igen, tegnap próbálgattam, Orthos elhasalt a BIOS-ban beállított Overclock Profile 10%-tól, úhhogy nem tudom, hogyan tovább, egyenlőre leállt a oc. projekt. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák