- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
na, figyi, ennél többet nem nagyon fogsz tudni kituningolni belőle.
egyébként 12,5 * 180 = 2250 MHz, ezt akartad írni, nem ?
Szóval, az AMD Athlon XP processzorai közül a leggyorsabb a 3200+ nevű.
Ennek az alapórajele 2200 MHz, tehát azt máris lenyomtad.
Viszont 2300 fölé nem nagyon lehet menni ezekkel a procikkal, talán csak akkor, ha növeled a feszültséget, de akkor meg nagyon melegszik, tehát vízhűtés kell.
---------------------------------
Szóval : hogy hogy tuningolj? Először is próbáld ki, hogy szórzózáras-e a procid. Ha nem tudod változtatni a szorzót, akkor az...
ekkor csak az FSB-vel játszhatsz.
AZ FSB-t még egy kicsit nyomhatod feljebb, de az eredményt mindig teszteld, hogy stabil-e a gép. Erre a legjobb a Prime95 nevű program. Általában 5 percen belül kibukik, ha nem stabil a rendszer.
Ha nem stabil, akkor emeld a feszültséget (az alapbeállítás 1,65 V, ezt lehet növelni úgy 1,75-ig)
De, ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor én azt mondanám, hogy ezt már nem kell tovább tuningolni... egy 2250 MHz-es Barton mire nem elég???
És örülj annak, hogy alapfeszen megy ennyin.
De azért futtasd le a prime95-öt, mert lehet, hogy mégis hibázik a proci, ha terhelve van. uff. -
Gorneck
legenda
NaHH meg annyi tunig amd-s topic van már hogy csak na! Nézz be oda is semmivel nem különbözik egy másik amd tuningja a tiedétől!
-
Wolwarine
csendes tag
Jelenleg annyit nyúltam hozzá hogy biosban a szorzó 12.5-n van és az fsb 180mhz így a 2235Mhz pörög a gép, és kíváncsi lennék hogy lehetne kihozni belőlle egy 3000+ost?? Mert úgy tudom egy 2500+ből ki lehet hozni, akkor egy 2800+ból biztosan...
-
Wolwarine
csendes tag
Én teljesen megvagyok elégedve vele!! Mai játékok gond nélkül mennek rajta!! :D
Még nem volt játék ami megakasztotta volna 1024x768-as felbontásban...
Én csak a procihoz szeretnék nyúlni. A videókártya úgy jól van ahogy most van... -
Wolwarine
csendes tag
Sziasztok !!
Na mondom is milyen vasam van:
MSI K7N2 Delta
AMD 2800+ Athlon Xp 512c
MSI Geforec 4200Ti 128Mb 8xagp
Samsung ram 2 x 256 300mhz
Na most valaki azt árúlja el nekem hogy, hogy tudnám tuningolni ezt az összeállítást a biosban?? Gondolok itt a szorzóról meg az FSB sebességről meg stb.
Segítsetek pls mert eddig nagy inteles létemre fogalmam sem volt ilyenkről, tehát a legaprób részletekeig tessék magyarázni :D
Előrre is köszi mindenkinek !!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest