- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
troland26
őstag
hát a 88.. dx9-ben is odab..sz az r600 -nak nagyon nagyot kell szólnia
montoya: sztem az Ati Amd fúzió óta (mit fúzió bekebelezés ) mintha az amd-nek nem lenne érdeke , hogy lépést tartson az nvidia-val mire az amd elkezdi forgalmazni az r600-as karikat vélhetőleg a konkurencia már a közép/alsó kategóriás kártyáit fogja forgalmazni tehát megint lépés előnybe lesz .....(lehet hogy rosszúl gondolom) -
troland26
őstag
sziasztok
nos vissza olvastam jó néhány hszt ,de megjelenéssel kapcs időpontot nem találtam , ezért kérdezném hogy valami hír R600 fronton megjelenés , pontos referenciákról nem értem mit tököl az Ati a konkurencia már tavaly kiadta az első nextgen kártyáit és ma olvastam a középkategóriás karikról híreket valami nagyon nem stimmelhet R600-al vagy lehet hogy csak kivárnak? Mindenesetre az Nvidia nem egy de legalább öt lépés előnyben van -
troland26
őstag
de vajon miért vannak kitakarva részek a magon?
-
troland26
őstag
roppant kíváncsi vagyok ,hogy ténylegesen mikór kerül a boltokba a karesz
képet még nem igazán lehet róla találni igaz? ja és gondolom itt is a csúcs karaesz kerül előszőr ki a polcra csak aztán a kissebbek
ja és már ez is tudja majd a dx10 et és az sm4-et igaz?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest