- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Jujj, gyerekek. Vitatkozik a tapasztalat, látom. Szal: az iceQ hütőknél nem ritka hibajelenség volt ez, hogy a ventillátor hozzáért magához a boritáshoz. Ilyenkor gyagya user vissszarohan gariba, veri a blattot, hogy milyen szar a hütő, és vár 2 hetet a vga-ra. Értelmes user előveszi a reszelőt, lereszel 2mm-t a müanyagból, és 5 perc mulva tökéletes a kártyája.
(Kolombusz) fórumtársnak NV silencerrel volt ugyanilyen problémája a 6800gt-n, csak volt annyira értelmes, hogy az általam leirt megoldások közül a másodikat választotta... Én is gyakorlatilag iceQ 2-es x800-at használok, azzal gyárilag sem volt ilyen problem, és maximálisan meg vagyok vele elégedve, egyik barátomnak iceQ3-as x1950xt-je van, Neki sem volt még problémája vele... és mind zajszintben, mint hőmérsékletben jobb, mint a gyári hütők
Szal szerintem egy 5perc alatt kézzel orvosolható probléma miatt nem érdemes verni a blattot, mert amig vki leirja a postot, h milyen szar a hütő, addig megcsinálhatta volna a hütőt, ugyanazzal az energiabefektetéssel. Nade a magyar ember inkább 1 óráig nyig, mint hogy 5 perc alatt megszüntesse a nyigás okát.
#2341: aki vesz egy 60k fölötti kártyát, arról sztem gondolják, hogy rendelkezik egy 10.000ft-os táppal, amin van egy pci-e csatlakozóDe lehet, hogy nekem magasak az elvárásaim az emberek gondolkodásáról...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest