-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
"Az X-plore File Managert viszont nem tudom feltelepíteni, mert nem engedi megvásárolni."
De hiszen ez ingyenes
Én simán letöltöttem az Amazon Store-ból és indítottam.
Ugyanezt csinálom én is, annyi különbséggel, hogy az Aurora Store-t telepítettemm de ahhoz kellene a Mouse Toggle for Fire TV, de nem sikerült még sajnos működésre bírnom egyiket sem.
Továbbá volt már korábban többször téma a stick távirányítójának a bekapcsoló gombja. Volt aki arra panaszkodott, hogy nem lehet kikapcsolni, csak készenlétbe tenni, de lehet én értettem félre, minden esetre nálam nyoma, vagy jele nincs annak, amennyiben bakapcsolt állapotban megnyomom , nem történik semmi. De lehet, hogy nem is kell mert a készenléti állapot is időzítéssel megy végbe? Olvastam olyat is, hogy amennyiben be van kapcsolva a HDMI CEC funkció, abban az esetben elég csak a stick távirányítóját használni és ott a bekapcsoló gombbal automatikusan bekapcsol a TV is. Nos nálam be van kapcsolva a CEC, de nem történik ilyen sem, be kall kapcsolnom a TV-t majd ébresztem a sticket a távkapcsolójával.
-
mikrofon
veterán
Sajnos amíg a mi régiónkban nem áll át a HBO a MAX-ra addig ez kicsit nehézkes lesz. Reméljük hamar megtörténtik.
Én nem szoktam frissítgetni. Egyszer felraktam aztán müködik.GeforceNOW alkalmazást viszont frissítgetni kell. Ezért féltettem aptoideTV alternatív alkalmazás áruházat amivel nagyon egyszerű az alkalmazások telepítése, frissítése.
Nem egy bonyolult dolog amúgy a kézi telepítgetés. A legtöbb kézzel telepitendő alkalmazáshoz már van egy kód a Downloader alkalmazásban így kb csak azt kell beírni, meg még néhány kattintás és kész is.
Akinek ez nem megy az vegyen appleTV box-ot. Ott fel sem merül hogy bármi egyebet trükközzön, mert nem lehet... -
Mano66
senior tag
Ezt próbáld!
[HBO Max.apk]
Az apk kiterjesztésűt töltsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged