- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm szépen! Az első megoldás működött.

Időközben felmerült egy másik kérdés bennem: Meg lehet vajon oldani, hogy Magyarországra postázzon az amazon FireTV Stick-et? Az USA amazon nem postáz ide, az UK csak UK-n belül küldi ki, a DE pedig csak Németországba, vagy Ausztriába.
Most, hogy akciós, elég jó áron van, csak nem értem miért nem küldik ki egy EU-s országba, mint Magyarország.

-
Sziasztok!
Először vásárolnék amazon-ról, de problémába ütköztem.
Az adott termék adatlapján azt írja, hogy "This item ships to Hungary.".Viszont ha kosárba rakom, akkor fizetés előtt error-t dob, mondván, hogy "Sorry, this item can't be shipped to your selected address."
Én rontok el valamit, vagy az amazon "rossz" (hogy szépen fogalmazzak)?
Az esetleges választ előre köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest