Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csybe
csendes tag
-
Csybe
csendes tag
Sziasztok! Rendelt mostanában valaki a német oldalról? 04. 14.-én rendeltem egy tablet billentyűzetet, 19-én feladták elvileg osztrák postával, kaptam egy hosszú tracking number-t (irányítószám a vége) ami sehol nem működik azóta sem... Amazon oldalán a "tracking" annyit mutat, hogy carrier picked up the package
A support össze-vissza ír mindent, de mivel letelt a becsült szállítási idő + 1 hét most elindítottak egy másikat, de nem vagyok túl bizakodó, a cuccra meg szükségem lenne... Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Star Wars Outlaws teszt
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PayPal
- Apple asztali gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most jött meg az Eurodis email is, de a jelzett kézbesítési címből elveszett az utca és házszám
gondolom holnap hívhatom az Express One-t, és buktam, hogy hétfő előtt nálam legyen a cucc
A support össze-vissza ír mindent, de mivel letelt a becsült szállítási idő + 1 hét most elindítottak egy másikat, de nem vagyok túl bizakodó, a cuccra meg szükségem lenne... Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszönöm.