Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ljs
tag
Szervusztok!
Kellene megint segítség.
Nyaralni mentem (Balaton, bicikli, 10/10 volt !), nem volt időm visszaküldeni a számgép házat.
Mire megjöttem, egy (kívülről sokkal sérültebb dobozban küldött) ugyanolyan típusú házat kaptam.
Még kibontani sem mertem.
Most akkor mi van?
Kibonthatom?
A másik házat vissza kell küldeni? Kaptam egy "tartalék" házat ingyen / fizetni kell érte?
Hol lehet erről tájékozódni?Köszöni türelmeteket:
ljs -
radi8tor
MODERÁTOR
Annyit ír, amennyiben valóban az ő hibájuk miatt küldted vissza a csomagot akkor vissza kapod a teljes vissza küldés árát.
Mivel 50 GBP-nél drágább termékről van szó nyomkövetéssel küldd vissza.Ezt neked kell mérlegelni, hogy két ventilátor miatt (gyári ventilátorok amúgy sem túl jó minőséget képviselnek) vissza küldöd az egész házat. (én nem küldeném)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Adnak egy fix összeget a visszaküldésre, amennyiben ez nem fedezi a postaköltséget (általában nem fedezi): írni kell Amazonnak, hogy mennyi volt a tényleges postaköltséged és kifizetik neked.
De az egészet úgy indítsd el, hogy vásárlási előzményeknél (Your Orders) rákattintasz a return or replace items-re. Ott kövesd az utasításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest