Hirdetés
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
goldister
üzenetére
A gariztatásnak amazonnál annyi a lényege, hogy legyen gyártótól egy válaszod, amivel visszaküldenek amazonhoz (nem tudunk segíteni, javítani stb), ha ez megvan utána elfogadják és adják a return labelt stb.
Én már eleve így megyek hozzájuk, ez kb az előírt script a supportosnak (beszéltél e már a gyártóval? nem: beszélj ; igen: return és refund/csere indítása)Amint elindítom a chatet és üdvözöl (herzlich willkommen...) én angol supportost szoktam kérni egyből, ez a német aloldalon nem volt még soha gond és utána ment minden egyszerűen
Arra kell még figyelni, hogy jelezd, ha eltérő lakcímen vagy a termékkel, mert alapesetben pl mailboxde cím esetén onnan vennék fel a csomagot, de szólsz, hogy máshol vagy, és ha ez a cím szerepel az amazon fiókodon, akkor a supportosnak egy kattintás csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hardcore café
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest