Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Sztem pont az volna a lényeg hogy kordában tartsák az árakat.
Conrad magyar verzióról akartam venni pár műszert és kijött egy összeg. Ugyanaz németből kevesebb lett volna az egyébként jóval drágább szállítás ellenére is. Sokkal többet várnom se kellett volna rá, mert németből szinte ugyanúgy jön a csomag mint ha itthonról jönne. Ez jó opció lett volna nekem akkor a vásárlás idején.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Figy, ameddig ez neked nem kerül semmibe. Értsd: nem ér anyagi kár amiatt, hogy eltűnik és újra kell küldeni, addig ezt csak el tudod fogadni.
December elején rendeltem egy könyvet sima postával, már annál is aggódtam hogy ideér-e karácsonyig. Végül tegnap kézbesítették de majdnem 1 hétig itthoni logisztika ült rajta (Trans-o-Flex). -
-
l.skywalker
titán
És az Amazonon meddig lehet nyomonkövetni? Mert azokat az állomásokat még írták, amíg az osztrák postánál volt a cucc, de tegnap délután 2 körül átadták a "kooperationspartnernek", ami a transoflex lehet. Most ha jól sejtem, akkor ahogy te írtad akkor a Transoflex-nél kell lennie. Tőlük kapok valami értesítést? Vagy az osztrák postás számsor jó az ő rendszerükbe is?Szerk:
Megtaláltam. Az eurodis.com-on lehet nyomonkövetni a 24 jegyű vonalkód szám alapján. -
l.skywalker
titán
Köszönöm. Érdekes ez a német amazonos kiküldés, nem sok ilyet láttam. 4 napig ültek a dobozon, majd írtak tegnap hajnalban, hogy elindult a csomag, osztrák posta honlapján tudom követni. Rámegyek osztrák postára, erre ott kiírja, hogy a feladó még csak elektronikusan értesítette őket a csomag kiszállításáról, de a csomag még hozzájuk nem érkezett be. Ma hajnalban változott az osztrák postánál a csomag helyzete: Kiküldés alatt. Rámegyek, erre apró kis információs buborékban az áll, hogy épp valamelyik elosztó központjukban van szortírozás alatt van és azután indul útnak. Ergó 31 órája azt kapom, hogy a csomag kézbesítés alatt van, de valójában az amazon és az osztrák posta logisztikázza még csak egymás között
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Star Citizen
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- További aktív témák...
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na mindegy, ennyiért tuti vétel lenne.