Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Amazon.de-ről szeretnék venni egy dockin d fine BT hangszórót de sehogy nem tudom megrendelni, mert csak n.o-ba szállítanak. Próbáltuk DHL pontra stb, hogy pl Ausztriába érkezzen csomagfelvételi pontra a cucc, de ahhoz is német cím/adatok kellenek.
Hogyan lehet ezt megoldani? -
mufi
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Nem vártam, hogy túljelentkezés lesz, de hogy éppen senki nem fog segíteni, hát ezt azért nem gondoltam....ria ria, bizony.

-
mufi
senior tag
Még mindig nagy szükségem lenne egy amazonos rendelésre. Aki tudna segíteni, kérem írjon egy privátot, nagyon hálás lennék érte...
-
mufi
senior tag
Sziasztok, Amazonról szeretnék rendelni néhány cuccot, akinek van accountja, kérem dobjon privit....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár én a dockin-t szeretném. Már felvettem velük a kapcsolatot, adtak ebayes linket is, de azok se küldik magyarországra....