Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Üdv újra!
A szóban forgó rendelés szokatlanul korán érkezett meg mert a rendelés adataiban:
"Arriving 8 November - 14 November
Your package was shipped Friday, 2 November."Azaz érkezik 8-14edike között, amit egyébként 2odikán adtak fel.
Ma kaptam kézhez ami összességébe nem gond, viszont a kettő darab (egyébként egyforma) tételből egy hiányzik. Ki hibázott? 5db volt belőle a rendelés pillanatában, így a darabonkénti küldés kiesett, meg sztem ekkora távolságból úgy is megvárnák a szükséges mennyiséget hogy egybe küldjék.
Amennyiben kifelejtették, mert ez sztem 99% akkor már most mehet a reklamáció vagy várjam meg az intervallumban jelölt időszakot? Amazonon belenéztem a rendelés menürendszerébe, sztem gombokkal végigvezethető a hiba - azaz írni nem valószínű hogy kell... videó van.
A végén viszont jelzi hogy visszafizetés nem választható mert ugye "korán jött" így van két lehetőség:
request return vagy contact seller. Utóbbi egyértelmű, az első a visszaküldés lenne? Ha az, minek küldeném vissza?A számla szerinti webshop bár nem jelzi darabra mennyi van de van belőle most is. Amazonon keresztül reklamáljam meg ami sztem ésszerűbb vagy egyből a webshopnál?
-
tupacamaru
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Fizetésnél ott szokott lenni hogy xxxx forint, és fölötte vagy alatta pedig hogy xxx euro, mindig az euro-s gombot nyomd meg mert akkor a bank fog váltani.

Nálam mos így néz ki, mindig a Pay in EUR gombot válaszd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest