- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Azokat snipereknek hivjak, sokszor hasznalnak sniper programokat hoyg a legutolso pillanatban rakjanak licitet hoyg ne legyen ideje a tobbieknek fole menni. De a vegar az mondog a legutolso licit + a licitlepcso nem az amit beutsz ra haa licit 10 eur es a lecso 1 eur akkor ha 20 at licitalsz csak 12 lesz az ar.
-
t420s
aktív tag
"Nem tudom, te hol bankolsz, de ha elhajtanak, lehet váltanod kellene.
Lejárt a szerkesztési idő amíg megkerestem a levelet:"Újra megkérdeztem a bankomat mindezen infók birtokában. A válaszuk ugyanaz közük ehhez nekik semmi, jelezzem a kereskedőnél vagy ha úgy érzem átvertek jelentsem fel a rendőrségen.
nekik közük ehhez semmi tőlük 1 ft-ot se várhatok.
Most néztem utána 2x is. -
ldave
félisten
A Deutsche Post DHL ha jól tudom annyit jelent, hogy itthon a jó öreg magyar posta fogja neked kihozni. Ha futárt szeretnél, akkor ajánlott a picivel drágább postázást választani.
Így néz ki egy Expedited Delivery, pont ma jött egy csomagom, amit tegnap délután adtak fel: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest