Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Megkövetem magam, hogy tiszta legyen a dolog. Az amazonnal történt levélváltások és képernyőmentések beküldése következtében kiderült, a problémát az okozza, hogy az amazon.com oldalon "aktiváltam" a prime tagságot és az amazon.de oldalon próbáltam lemondani és nekik írtam a lemondást követően. Az amazon.de azt kérte, vegyem fel a kapcsolatot az amazon.com oldallal, mert függetlenek egymástól. Ezután felmentem az amazon.com-ra és ott mondtam le a tagságot, egyből cancelledre is váltott, majd fél órán belül jött email, hogy a teljes összeget visszatérítik 3-5 napon belül. Így nem is írtam nekik semmit egyelőre, úgy néz ki maguktól rendezik az egészet. Ha megérkezett az összeg még jelentkezem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Persze lehet reklamálni sérülten érkezett termék miatt.
Fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és ők elmondják mi legyen. Erre nincs szentírás, az lesz amit az ÜFSZ szeretne: küldenek újat és megtarthatod a hibásat, vissza kell küldened a tiedet és visszakapod az árát-meg kell rendelned újból.
VAT az Áfa, példádban ez még USA Áfa. Ha vásárlásnál felszámításra kerül a vámkezelés is, akkor valami ilyet kellene látnod: [link] Ha nem ilyet látsz az valószínű azért van, mert nem közvetlen Amazon az eladó, hanem valami cég aki ott árulja a cuccost. -
Herczi
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az hogy nem írnak róla semmit az túlzás.
Rákattintasz a linkre, akkor láthatod az értékeléseket is: 98% positive in the last 12 months (425 ratings)Meg a többit:
Please let us know if you have any question. We are here to help you!
Email: ....
...
...Operating Hours:
Monday - Friday
9am - 5pm ESTBöngészőbe beírva az emailcím végi domaint a honlapjukra visz: [link]
Vagy téged más info érdekel?
De szerintem ne ettől a cégtől vedd, hanem amazontól, mert ők olcsóbban árulják: [link] -
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Filmgyűjtés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest