Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni első rendelésemnél felmerülő fizetési probléma miatt.
Regisztráció után rendeltem egy terméket német címre, magyar (OTP) fizetési adatokkal. Az OTP virtuális kártyámat használtam fizetésnél. Rendelés előtt utaltam rá megfelelő összeg ami bőven fedezi a rendelés összegét. A rendelés leadása után kaptam egy emailt amazontól, amiben azt írja hogy, szokatlan fizetési tranzakciókat észleltek ezért zárolják a fiókot, és ha 72 órán belül nem sikerül ellenőrizni a fizetési adatokat akkor törlik a megrendelést.
A fiókba belépve végig visz pár adateszeztetésen az oldal, hogy feloldjam a zárolást és igazoljam a fizetési adatokat. Számlakivonatot kér igazolásnak, ha a virtuális számla adatait elküldöm az jó lehet? Vagy önmagában a virtuális számla használata okotza a zavart? esetleg hogy a levonás pillanatában még nem volt jóváírva az összeg a számlán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kutya topik
- Autós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest