- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Első vásárlásom bonyolítottam le az amazon.de oldalon és sajnos felfüggesztették a fiókom.
Regisztrálva már régóta vagyok, de csak most szerettem volna rendelni, azt is mailboxde.com-os címre. Mindent megadtam rendesen, a vásárlás végén felajánlott egy 30 napos Prime előfizetést is, azt is elfogadtam. Revolut kártyával fizettem volna, a kártyát ellenőrizte és engedélyezte először az amazon.de, majd utána a prime is. Leadtam a rendelést, amiről megjött az email, majd rövidesen egy másik, hogy a fizetést nem tudják ellenőrizni, ezért felfüggesztették a teljes fiókom.
Megtettem amit kértek, elküldtem a Revolut számlakivonatot, amin látszik az Amazonos ellenőrzés.
Ezen kívül tudok még valamit tenni, hogy visszakapjam a fiókom? Valamint 24 órát írtak az ellenőrzésre, ezt jól gondolom, hogy nem lehet meggyorsítani?Nem tudom, hogy mi lehet a bajuk, a kártya jó, van rajta pénz is, az én nevemen van, max. a mailboxde.com-os szállítási címmel lehet gondjuk, de mondjuk egyértelműen a kártyára panaszkodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest