Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Épp ez az feldobta, hogy akarom-e korábban megkapni csomagot és a nemre mentem. Erre ma reggel kaptam egy sms-t, meg egy emailt, hogy 12:15 és 14:15 között jönnek. OK, hazajövök, nincs messze a melóhely, megoldom. Jön a futár, előtte telefonál, lementem, mert úgyis az autónál volt dolgom. Ideadja csomagot, majd egy perc múlva kis teherautó, látom kapucsengő és hallom nálunk szólal meg. Kérdeztem kit keres, mondta nevem és átadott ő is egy csomagot. WTF? Két Amazonos csomag, két szállítótól, úgy hogy az egyik nem küldött semmi értesítést? Vagy ugyanaz a futárcég, csak külön fuvar? Milyen logisztikájuk van akkor ezeknek? Az egyik Amazon prime, a másik sima Amazonos. De ezt akkor se tudom hova tenni. Minden OK velük, ezzel nincs gondom, ExpressOne volt az első, a második passz, de normális volt mindkettő.
Kérdés: a maradékot meg az UPS szállítja és a nyomkövetéshez beléptem az UPS oldalára. Azt írják holnap jönnének várhatóan, de semmi konkrétum nincs, mert a track szerint Nürnbergből szállítják még. Valahol át lehet állítani, hogy inkább pénteken hozzák (holnap nem leszek itthon)? Nem találtam erre opciót. Vagy csak ha beérkezik MO-ra, akkor lehet? Ha nem sikerül a kézbesítés, akkor még egyszer jönnek? Ráadásul az Amazon megrendelésnél 02.22-ére ígérték, persze jó, hogy hamarabb hozzák, nincs különösebb gond, csak úgy terveztem napomat 22-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest