Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Épp ez az feldobta, hogy akarom-e korábban megkapni csomagot és a nemre mentem. Erre ma reggel kaptam egy sms-t, meg egy emailt, hogy 12:15 és 14:15 között jönnek. OK, hazajövök, nincs messze a melóhely, megoldom. Jön a futár, előtte telefonál, lementem, mert úgyis az autónál volt dolgom. Ideadja csomagot, majd egy perc múlva kis teherautó, látom kapucsengő és hallom nálunk szólal meg. Kérdeztem kit keres, mondta nevem és átadott ő is egy csomagot. WTF? Két Amazonos csomag, két szállítótól, úgy hogy az egyik nem küldött semmi értesítést? Vagy ugyanaz a futárcég, csak külön fuvar? Milyen logisztikájuk van akkor ezeknek? Az egyik Amazon prime, a másik sima Amazonos. De ezt akkor se tudom hova tenni. Minden OK velük, ezzel nincs gondom, ExpressOne volt az első, a második passz, de normális volt mindkettő.
Kérdés: a maradékot meg az UPS szállítja és a nyomkövetéshez beléptem az UPS oldalára. Azt írják holnap jönnének várhatóan, de semmi konkrétum nincs, mert a track szerint Nürnbergből szállítják még. Valahol át lehet állítani, hogy inkább pénteken hozzák (holnap nem leszek itthon)? Nem találtam erre opciót. Vagy csak ha beérkezik MO-ra, akkor lehet? Ha nem sikerül a kézbesítés, akkor még egyszer jönnek? Ráadásul az Amazon megrendelésnél 02.22-ére ígérték, persze jó, hogy hamarabb hozzák, nincs különösebb gond, csak úgy terveztem napomat 22-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest