Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rendeltem 1 hete egy billentyűzetet, de sajnos az egyik gombja nem jó. Vissza szeretném küldeni. Ehhez meg is találtam az amazon.co.uk felületén a visszaküldés gombot, ahol leírtam röviden a megjegyzésbe, hogy mi a gondom vele. Kaptam emailt is, amely tartalmazza a kinyomtatandó és a csomagra ragasztandó vonalkódokat..stb. Még azt is írták, hogy a postaköltséget majd visszautalják. Meg van minden eredeti csomagolása, így abban vissza is tudom küldeni.
Az lenne a kérdésem, hogy a tapasztalatok szerint, kivel érdemes visszaküldetnem? Általában mennyi idő mire visszakapom a pénzemet, vagy kell máshol is jeleznem? UPS hozta Angliából.
Bocs, ha már sokadjára teszem fel ezt a kérdést, de eddig nem kellett amazonhoz visszaküldenem csomagot és nem szeretnék hülyeséget csinálni.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest