- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tHUNderMAN
csendes tag
Üdv!
Ha valaki tudna nyújtani egy kis segítséget, azt nagyon meg tudnám köszönni!Rendeltem néhány dolgot Amazonról(co.uk), és szeretném őket returnolni. A folyamatot elindítottam, viszont az utasítások nem teljesen tiszták.
Nagy részét értem, még ha kicsit furcsállom is.. Return Authorisation Label megy bele a csomagba; Return Mailing Label nyomtat, kitölt, és ráragasztom a dobozra; van egy Hazmat Label amit nem teljesen értek miért kell(semmi olyan nincs a csomagban amit annyira veszélyesnek gondolnék), de gondolom ezt is csak ráragasztom a dobozra.És akkor ami a fejtörést okozza nálam és nem tudom mit kezdjek vele, az a Commercial Invoice.. Azt írja hogy a vámoláshoz kell, kettőt nyomtassak ki, az egyiket ragasszam a dobozra, a másikat meg adjam át a csomaggal együtt a futárszolgálatnak amit választok.
Két dolog. Ha én azt a papírt átadom a GLS-nek vagy éppen amit választok futárszolgálat, mondanom kell valamit hogy mit csináljanak vele, vagy számíthatok arra hogy a kedves ügyintéző tudja hogy mit kell vele csinálni?
Na meg a másik.. Nem egy dolog lenne returnolve, ez az invoice meg automatikusan generálódik, ezért egyrészt össze vannak folyva a betűk az oszlopokban, meg több oldalas lenne a dolog mert ugye nem fér ki minden item az elsőre. De csak simán kilóg az alja a papírról, és nincs semmi második oldal, nincs normálisan befejezve, ez így csak nem elfogadható, és szólnom kéne az Amazon customer supportnak hogy kezdjenek vele valamit?
Meg ha már több A4 oldal van, azt csak nem kéne simán ráragasztgatni a csomagra, hiába írja azt az instruction.. Vagy mit kezdjek én azzal?Ha kicsit értelmetlenül magyaráztam el akkor sorry..
Előre is köszi ha tud valaki segíteni, nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- Sony PlayStation DualSense Marathon Limited Edtition
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13" M4 10CPU / 10GPU / 24GB RAM / 512 GB / Magyar billentyűzet
- Samsung galaxy watch ultra 2025 lte garis
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest