Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tHUNderMAN
csendes tag
Üdv!
Ha valaki tudna nyújtani egy kis segítséget, azt nagyon meg tudnám köszönni!Rendeltem néhány dolgot Amazonról(co.uk), és szeretném őket returnolni. A folyamatot elindítottam, viszont az utasítások nem teljesen tiszták.
Nagy részét értem, még ha kicsit furcsállom is.. Return Authorisation Label megy bele a csomagba; Return Mailing Label nyomtat, kitölt, és ráragasztom a dobozra; van egy Hazmat Label amit nem teljesen értek miért kell(semmi olyan nincs a csomagban amit annyira veszélyesnek gondolnék), de gondolom ezt is csak ráragasztom a dobozra.És akkor ami a fejtörést okozza nálam és nem tudom mit kezdjek vele, az a Commercial Invoice.. Azt írja hogy a vámoláshoz kell, kettőt nyomtassak ki, az egyiket ragasszam a dobozra, a másikat meg adjam át a csomaggal együtt a futárszolgálatnak amit választok.
Két dolog. Ha én azt a papírt átadom a GLS-nek vagy éppen amit választok futárszolgálat, mondanom kell valamit hogy mit csináljanak vele, vagy számíthatok arra hogy a kedves ügyintéző tudja hogy mit kell vele csinálni?
Na meg a másik.. Nem egy dolog lenne returnolve, ez az invoice meg automatikusan generálódik, ezért egyrészt össze vannak folyva a betűk az oszlopokban, meg több oldalas lenne a dolog mert ugye nem fér ki minden item az elsőre. De csak simán kilóg az alja a papírról, és nincs semmi második oldal, nincs normálisan befejezve, ez így csak nem elfogadható, és szólnom kéne az Amazon customer supportnak hogy kezdjenek vele valamit?
Meg ha már több A4 oldal van, azt csak nem kéne simán ráragasztgatni a csomagra, hiába írja azt az instruction.. Vagy mit kezdjek én azzal?Ha kicsit értelmetlenül magyaráztam el akkor sorry..
Előre is köszi ha tud valaki segíteni, nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Crypto Trade
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest