Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Elsőként egy kis hibajavítás, tehát Magyarország
.
Annyit csináltam, hogy végigmentem a lépéseken, mintha vennék egy processzort. Az utolsó lépés az, hogy véglegesítem a rendelést. Ezt az egy lépést nem tettem meg, mert akkor majd le szeretné vonni az árát...
A ''rendelés'' során pedig minden rendben ment. Nem írta volna, hogy az adott címre nem tud küldeni, sőt, még azt is kiírta, hogy január 30 és január 31 között kerül postára. Mármint kerülne, ha én kifizetném/megvenném.
Szerintem érdemes egy próbát tenned! Ha nem tudják kipostázni, akkor úgy sem vonják le a pénzt... Nincs mit veszteni, maximum egy átutalási költséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.