Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
notafa3
tag
Tisztázzuk, az áfa az nem vám.
EU-n belül, se +áfa, se vám fizetési kötelezettséged nincs. EU-n kívűli rendelésnél egy bizonyos összeg határ alatt csak a rászámolt magyar áfát kell kifizetned, afölött pedig a vámot is.Ez az áfa hozzáadás csak a német amazon hülyesége. az angol oldal semmit nem számol hozzá checkout-nál. Én többek között ezért használom általában az angol oldalt (amazon.co.uk). Még 39 EUR fölötti rendeléseknél is sokszor olcsóbb postával együtt, de össze kell hasonlítani az adott terméknél.
....
Postáról jut eszembe, én most rendeltem pár cuccot az angolról és végig a UPS hozta fillérekért.
A német még mindig a postának adja át a határnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest