Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok,!
Küldtetek már vissza Amazonhoz cuccot? Rendeltem egy DJI Osmo Action 3 kamerát, ami a leírás szerint:
Used - Like NewAn item in perfect working condition. Original protective wrapping may be missing. The original packaging may have minor damage, or item may come repackaged. Package damage is clearly defined for each item. All accessories are present.
Ezt úgy értelmezem, hogy felbontott, csomagolássérült a kamera és az alkatrészek, mintha újak lennének.
Na ehhez képest, egy látszólag eléggé használt kamerát kaptam, volt egy látványos sérülés a jobb sarkán, a tartó meg össze vissza volt karcolva ebből következtettem, hogy huzamosabb ideig is használták.
Beszéltem chat-en pár ügyfélszolgálatossal, de ők csak és kizárólag a visszaküldést erőltették, a partial refund ( részleges visszatérítést) visszautasították.
"In the next 2 to 4 hours, you''ll get an email with all of your return instructions. Follow them to return your item. Once you ship the item back, Amazon will begin to process your return. It may take up to 30 days for Amazon to receive and process your item and it could take another 7 days to process the refund. After processing is complete, you''ll receive €xxx refunded to your Mastercard."
Végülis ez lett a vége.
Azt írta, hogy DHL dropshipping lesz, le kell adnom egy közeli DHL telephelyen. Ez, hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Háztartási gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nzxt 510 Elite / i5-9600kf / 16gb rgb / Rtx 3060 12gb / 1,5 Tb ssd !!!!
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest