- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem volt 2 sikeres visszakuldesem ugy, hogy csak beletettem a csomagba +1 peldanyt a kivulre ragasztando return label-bol. Amugy szerintem lehet azert arra epiteni, hogy
- ok maguk a return label-bol ki tudjak keresni, hogy melyik return-hoz tartozik a csomag
- a csomagolas es rajta a return label nem valasztodik szet a benne levo termekektol, mert nekik is erdekuk, hogy ne vesszenek el a dolgok akkor sem, ha nem egy alapos preciz valaki kuldi vissza, tehat szerintem bele sem kell papir
Erdekes unrelated reszlet: az egyik visszakuldesemet valamikor delelott adtam be a magyar postan, es este mar csippant a telefonom a visszateritett penzzel, amikor meg fizikailag max. a posta kozpontjaba erhetett el a csomag, tehat valszeg amint meglatta az amazon a tracking-et, rogton kuldtek is a penzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest