- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapitanj
csendes tag
Csodálatos napot

Visszaküldenék valamit német Amazonnak, meg is kaptam a szükséges vonalkódokat, felmentem DHL oldalára és a térképről kiválasztottam a legközelebbi MPL automatát, mivel állításuk szerint bármelyik postán illetve automatánál fel tudom adni. Természetesen negyed óra bohóckodás után sem volt hajlandó az MPL automata kinyílni pedig többször végigpróbáltam az összes vonalkódot és kézzel is bepötyögtem volna, persze esélytelen, mert egyik sem annyi karakter, mint amennyit az a vacak szeretne (8 vagy 13).
Valaki tudja hogyan lehet automatába belevarázsolni egy ilyen csomit? Lehet egyáltalán? Ha nem lehet akkor a DHL miért nem ír ki erről valamit az oldalára, hogy "hé birka, Amazon csomaggal ne próbálkozz automatánál" ?
Tudom, hogy bevihetem a postára is a szuper rugalmas nyitvatartási idejükben hétköznaponként (aztán vagy tudják miről van szó vagy nem), de gyűlölöm a postát. Mindet. És ezzel a DHL sem került közelebb a szívemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest