- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapitanj
csendes tag
Csodálatos napot

Visszaküldenék valamit német Amazonnak, meg is kaptam a szükséges vonalkódokat, felmentem DHL oldalára és a térképről kiválasztottam a legközelebbi MPL automatát, mivel állításuk szerint bármelyik postán illetve automatánál fel tudom adni. Természetesen negyed óra bohóckodás után sem volt hajlandó az MPL automata kinyílni pedig többször végigpróbáltam az összes vonalkódot és kézzel is bepötyögtem volna, persze esélytelen, mert egyik sem annyi karakter, mint amennyit az a vacak szeretne (8 vagy 13).
Valaki tudja hogyan lehet automatába belevarázsolni egy ilyen csomit? Lehet egyáltalán? Ha nem lehet akkor a DHL miért nem ír ki erről valamit az oldalára, hogy "hé birka, Amazon csomaggal ne próbálkozz automatánál" ?
Tudom, hogy bevihetem a postára is a szuper rugalmas nyitvatartási idejükben hétköznaponként (aztán vagy tudják miről van szó vagy nem), de gyűlölöm a postát. Mindet. És ezzel a DHL sem került közelebb a szívemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest