Hirdetés
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapitanj
csendes tag
Csodálatos napot

Visszaküldenék valamit német Amazonnak, meg is kaptam a szükséges vonalkódokat, felmentem DHL oldalára és a térképről kiválasztottam a legközelebbi MPL automatát, mivel állításuk szerint bármelyik postán illetve automatánál fel tudom adni. Természetesen negyed óra bohóckodás után sem volt hajlandó az MPL automata kinyílni pedig többször végigpróbáltam az összes vonalkódot és kézzel is bepötyögtem volna, persze esélytelen, mert egyik sem annyi karakter, mint amennyit az a vacak szeretne (8 vagy 13).
Valaki tudja hogyan lehet automatába belevarázsolni egy ilyen csomit? Lehet egyáltalán? Ha nem lehet akkor a DHL miért nem ír ki erről valamit az oldalára, hogy "hé birka, Amazon csomaggal ne próbálkozz automatánál" ?
Tudom, hogy bevihetem a postára is a szuper rugalmas nyitvatartási idejükben hétköznaponként (aztán vagy tudják miről van szó vagy nem), de gyűlölöm a postát. Mindet. És ezzel a DHL sem került közelebb a szívemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Alkoholista nevelde
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest