Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapitanj
csendes tag
Csodálatos napot

Visszaküldenék valamit német Amazonnak, meg is kaptam a szükséges vonalkódokat, felmentem DHL oldalára és a térképről kiválasztottam a legközelebbi MPL automatát, mivel állításuk szerint bármelyik postán illetve automatánál fel tudom adni. Természetesen negyed óra bohóckodás után sem volt hajlandó az MPL automata kinyílni pedig többször végigpróbáltam az összes vonalkódot és kézzel is bepötyögtem volna, persze esélytelen, mert egyik sem annyi karakter, mint amennyit az a vacak szeretne (8 vagy 13).
Valaki tudja hogyan lehet automatába belevarázsolni egy ilyen csomit? Lehet egyáltalán? Ha nem lehet akkor a DHL miért nem ír ki erről valamit az oldalára, hogy "hé birka, Amazon csomaggal ne próbálkozz automatánál" ?
Tudom, hogy bevihetem a postára is a szuper rugalmas nyitvatartási idejükben hétköznaponként (aztán vagy tudják miről van szó vagy nem), de gyűlölöm a postát. Mindet. És ezzel a DHL sem került közelebb a szívemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs