- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz
kapitanj #10445 üzenetére
Az Ebay-en már vásároltam korábban úgy, hogy a VAT-ot vásárlásnál levonta, és a Magyar posta újból beszedett két összeget is, az egyik valamiféle kezelési költség volt, a másik pedig vám.
Mivel ez nem most volt, ezért nem emlékszem tisztán erre az esetre, de azt hiszem, a postának külön kifizetett vámot visszakaptam(talán Paypal fizetési bizonylattal igazoltam)... -
warcat
veterán
válasz
kapitanj #10429 üzenetére
Emlékeim szerint a legalsó a postának szóló kód, a felette lévő a DHL-es (ha szoktál tőlük csomagot kapni felismered) a legfelső meg az amazon saját kódja amivel azonosítják maguknak a visszárut.
Topikban küldtünk már többen is vissza de nem emlékszem senkire így hirtelen aki automatában fel tudta volna adni.Postán, személyesen, és inverz nemzetközi csomagküldés a neve, a nénit ki kellet oktassák róla vagy szóljon valakinek aki ért hozzá.Egyébként az említett legalsó kódot kell bescannelnie aztán ad róla egy nyugtát és ennyi.
Szerintem az összes forgalmasabb postán találkoztak már vele, gyakorlatilag amúgy csak felviszik a gyűjtőbe és átadják DHL-nek kb.
Legutóbb nővérem ajánlotta fel ha már úgyis arra jár, feladja nekem, és neki is csak ennyit mondtam el mint neked most, nem volt gondja vele.
Beérkezés után ha közvetlen amazontól lett vásárolva 3-5 nap munkanap alatt feldolgozzák és indítják az utalást vagy amit kértél, ez csúcsidőben (ünnepek) vagy sztrájk közben kitolódhat de ez ott van az apróbetűben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest