Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
akibor000
aktív tag
válasz
Altbrucke #44 üzenetére
pár hete sikerült beszereznem nagyonnagyon jó árban egy garmin instinct2x solart... most azt használom.
de a trex3at mar en is figyelem hetek ota. várom h legyen magyar tesztje.
egy kollega mar beszerzett alzától egy tr3at... de nem mérvadó a véleménye, mert csak a kinézet miatt cserélte le az ősrégi casióját... -
Altbrucke
tag
Nekem bejött az óra. Túrázás miatt vettem. Igaz hogy csak vak térképes de jól teszi a dolgát. Az akku idő verhetetlen. Suunto -val jött a társam, mindent kikapcsolt rajta, hogy ne merüljön gyorsan, de a 8-9 órás túra végére megadta magát a navigálás miatt, TR2 fullos beállítással is csak 23%-t merült. Három napos túrán is csak a biztonság kedvéért töltöttem rá egy kicsit, de utólag kiderült feleslegesen. Óralapokat máshonnan könnyen lehet rátölteni, keress egy kicsit a neten. Képet már most nem tudok betenni mert eladtam az órát....... jön a TR 3. Úszásra használtam tengerben, medencében, Balatonban. Pulzusmérése valóban néha késik. Annó Garminban gondolkoztam én is, de felesleges pénzkidobás annak aki nem versenyszerűen fut. NFC a TR2 nincs, fizetni nem tudsz vele, TR3- ba már van, mint ahogy már térkép is tehető rá. Aki pedig zafirüvegben, titánházban gondolkozik és egy szép órában az a Falcont vegye. Jóval olcsóbb mint a Garmin hasonló órái. Lehet szebb is.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Szemezgetek az okosórákkal, és a leírása alapján ez nagyjából megfelelt volna az elvárásaimnak, azonban itthoni és külföldi oldalakon is megbízhatatlannak mondják pl a pulzusmérőjét illetve a gps jelet. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket a hibákat megoldották már frissítéssel, vagy érdemes más irányba nézelődni ?! Ha a más irány a tanács, akkor merrefelé ? Nem szívesen dobnék ki az ablakon (és nem is fogok) 2-3-400 ezer forintot egy Garmin Fenix 7-re pl., épp ezért keresnék valami reális alternatívát akár a trex 2 áránál kicsit drágábban is. A Forerunnereket félteném a sérüléstől és akksi időben igencsak elmaradnak, Instinctem pedig volt, de annak piszok komplikált volt a kezelése a számomra.Köszi a választ előre is!
-
Y72
aktív tag
Optikai pulzusmérőtől nem szabad sokat várni.
Még a legjobb Garmin is hibázik: nem mindegy melyik kezeden van, nekem pl csak a jobb kezemen mér jól bármelyik.
De még itt is eltéved ha hirtelen változás van: pl felfelé a hegyre jól mér, fent hideg van, teljesen megváltozik a keringés és elveszti a jelet az optikai mérő.
Persze az amazfit valószínűleg ezek között is a legroszabb.Amúgy engem nem érdekelne ha másolják a Garmint, ilyen áron ajándék lenne egy használható sport óra, de ez sajnos nem az.
A térkép funkciója is lebutított, semmire nem jó, csak hogy elmondhassák hogy van rajta térkép. -
tjb007
nagyúr
Hosszas tépelődés után ezt azt órát néztem ki, viszont a negatív tapasztalok fényében felteszem a kérdést, hogy ha nem ezt, akkor ugyanebben az árkategóriában (~75 000 Ft), újonnan, ugyanilyen strapabíró képességekkel mit érdemes venni? Nem kifejezetten sportolásra kell, hanem a mindennapokra.
-
rajd
tag
Nemrég vettem a T2-t, és erősítsen meg valaki légyszi (vagy cáfoljon meg, annak még jobban örülnék), de úgy vettem észre hogy nincs olyan beállítás, ami jelezné az órán ha megszakad a bluetooth kapcsolat a telefonnal. Az eddigi óráimon azért volt ilyen, és egész hasznosnak találtam a mikor jelzett, mert nem kellett megvárni hogy magam vegyem észre, hogy nincs nálam a telefon és vissza kell menjek az irodába érte 🙄 Vagy csak nem vettem észre ezt a menüpontot a ZEPPben?
-
mauimagic
senior tag
Szintén melósként van T-Rex Pro-m, az üzemidő fasza, de a sport tracker része kritikán aluli.
Most váltottam Garmin vonalra, egy Instinct munkára/hétköznapra, edzésre pedig egy Edge (bringa)A Zepp egy az egyben a Garmin connectet másolja, de eléggé le vannak maradva, nem is nagyon fejlesztik, edzésre szintén használhatatlan.
Az órából azért lett elegem, mert sokszor edzés közben pl 170-es pulzusnál hirtelen leugrik 120-ra, 70-re és percek után "tér csak magához".
Az elődje nálam, a Stratos 3 is eljátszotta ugyanezt, csak az magához sem tért soha, edzés végéig " hazudott" valami random pulzusértéket, még akkor is, ha levettem a csuklómról -
kapal
tag
martinov, ez milyen számlap? Honnét szedted? Tetszik.
Nekem is T-Rex első generációs van, elsősorban az idő kijelzésére használom esténként.
Tegnap csinált egy meglepő húzást. Zuhanyzás közben a kéz felemelésére aktiválódott a képernyő, majd a számlapra hulló vízcseppek elkezdték lapozni a képernyőt. Valami sosem látott menübe vitt. Oké, lehet zárolni a képernyőt, de azért mégis, ez kicsit béna. Amúgy jó óra, szépen össze van rakva, de kicsit butácska. 63 €-t vettem akcióban, annyit simán megért. -
martinov
csendes tag
Nekem egy első generációs T-Rex van, már elmúlt két éves is (2021 januári), és hibátlanul teszi a dolgát. Talán kissé speciális felhasználás, én villanyszerelő vagyok és igazából annyit várok el tőle, hogy a poros, gipszes, és nem ritkán fizikai behatásokkal tarkított munkanapokat túlélje és jelezzen ha valami üzenet, vagy hívás jött, mert a munkagépeim keltette zajban a telefont nem hallom meg. Munka után körömkefével elmosom, és jöhet az újabb nap.Szóval nálam kiállta a tartóstesztet, bátran ajánlom a kollégáknak az építőiparban. Az egyetlen negatívuma, hogy nem tud mit kezdeni szegény az ékezetes betűkkel. Tudom, obskurus módon meg lehet oldani, de nem vergődök vele.
Ha egyszer beadja szegény a kulcsot, akkor vagy T-Rex 2, vagy T-Rex pro fogja követni.
Hétköznapi használatra vettem egy a GTR-t is, arra sincs semmi panaszom. -
Lajmund
őstag
És legjobb háttérképek fizetősek
-
Neo1
csendes tag
Nincs benne mikrofon és hangszóró 80 e Ft-rt...
https://www.youtube.com/watch?v=fFb_NPQApDo&ab_channel=sarkozig -
ForRedGlory
félisten
Nem túl elegáns, nem túl szép, kb 90-es évekbeli gyerektelefon külsővel, de legalább nem is látja el a feladatát. Bestbuy.
-
pusszycat
nagyúr
T-Rex 1 em van. Szép kis óra. Jól birja. Vonza a tekinteteket. Főleg a nőkét. Legalább is én az órára gyanakszom de lehet rám gerjednek.
-
pzske
aktív tag
Nagyon szépen összefoglaltad
3 éve használok 1 t-rex et anno 50 k körül vettem, de minden igaz amit írtál. Most már nem jön rá semmi frissítés, most stabil és aktív használat mellet ( heti 3-4 futás) is kibír 7-10 napot még most is. Aki komolyabban gondolja annak valóban a 4 általad írt márka közül kell választani.
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi a tesztet. El is ment a kedvem tőle.
-
niklebi
senior tag
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Valamit nagyon benéztél. Az első képen maga az óra van, a másodikon meg a kijelző kép fotója kicsit nagyítva.
-
lujo10
aktív tag
Köszi a tesztet
ez nem az én órám
-
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Alaaf Pi
senior tag
Lenne egy univerzális kérdésem: a gombok nyomásérzete milyen? Van nyomáspont, vagy kilencvenes évek kvarcórái és a Garminok stílusában totál lineáris maszat az egész, még csak felkeményedést sem mutatva? Ezt úgy minden nyomógombos óránál megkérdezném.
-
gery1984
csendes tag
Nekem a sima T-rex van lassan 3 éve, de nekem semmi problémám nem volt vele eddig. Értesítések, alvásfigyelés, , edzést tekintve futás, amire használom. 3év után is 10 nap üzemidő megvan simán. Anno 45ért vettem, nekem bevált. Ha egyszer megadja magát bevállalnám szivesen ezt is.
-
kbyte1024
veterán
Nekem a pro volt. Nem volt rossz, de most egy mibro gs van és fele annyiért hozzá a tudást.
-
batai15
félisten
Drága de legalább nem jó.
-
-
Lajmund
őstag
Egyetértek az előttem szólókkal. Nekem GTS2e van. Igazából 2 éves és hétköznapokon átlag emberként használva vállalható. Jönnek az értesítések rendesen stb. Egy hetet simán bir. Én még 30 ezer forintért vettem. Ennyiért simán jó. De pl tényleg zavaró edzésnél ez a rossz pulzus követés. Uszásnál néhe benéz egybkét kört. Bico az rendben van ha nem nézzük ha már izzadt a karom akkor a pulzust rosszul méri. Igazából ezzel együtt lehet élni mert igazából kit érdekel. Amitől agyfaszt kapok amikor hogy menet közben meg akarom nézni pl mennyivel megyek bicoval fe a hülye pai-val jön amit caak úgy lehet eltüntetni hogy megnyomod..
-
Hi!King
őstag
Az Amazfit óráknak az a csapdája, hogy a feature set és a paraméterei alapján sokkal jobb ár-érték arányúnak tűnnek, mint más gyártók órái. Aztán a problémák akkor jönnek elő, mikor használod, a legtöbb nem olyan hamar, hogy egy termékteszt kiszűrhetné. Mert mondjuk nézed, hogy miylen pontos a GPS, csak aztán lehet hogy minden 10. edzés után csinál egy-egy nags hibát, de akkor valami teljesen más helyre teszi a tracket, pulzusnál most csak azt látod, hogy kicsit késik, aztán futómozgással, csuklód megizzad és teljesen hülyeségeket "mér", stabilnak találod az órát, aztán egy firmware frissítés után elkezd fagyogatni, a következő megjavítja, de akkor meg 10 perc míg megtalálja a GPS-t, stb., stb. Nekem nano Bipem volt, az alacsonyabb kategória, de rengeteg feature volt az árához képest, hosszú volt az üzemideje, minden szuper papiron, aztán a minőség a gyakorlatban a béka segge alatt. Ugyanezt hallom másoktól is sokféle Amazfit óránál. Leginkább szoftveresen gyengék, instabil frissítéseket adnak ki és gyakrna hiányoznak apró, de fontos funkciók, amik más órák telefon appjaiban megvannak.
Szóval én azóta úgy vagyok vele, hogy csak a 4 sportóra marka, Garmin, Polar, Suunto, Coros jöhet szóba, és vagy fizetek többet, vagy inkább legyen kevesebb a tudása hasonló összegért, de akkor ninca szívás az előre nem látható hibák, hiányosságok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest