- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Akinek android 11 van a telóján az hogy cserél számlapot?
-
mukisrác
aktív tag
Nálatok is eltűnt a Zepp alkalmazásból (v5.2.1) a magyar nyelv? Valahol meg keverednek az angol és a magyar feliratok..
-
-
Upo
addikt
válasz
Viktor0610 #935 üzenetére
Zepp ikon ott van az értesítések közt? Az sokat segít a bezárás ellen, ha ki van kapcsolva akkor engedélyezni kell. Nincs benne valahol BT energiagazdálkodás?
Sajnos ezen kívül más tippem nincs, a kislányom xperia mini pro-ja óta nem voltam egy légtérben Sony telefonnal (ráadásul az még SonyEricsson volt annak idején). -
-
Upo
addikt
válasz
Viktor0610 #933 üzenetére
[link] ??
-
Sony Xperia XZ2 Compact (droid 10) + Zepp + Mi Bandage.
Az óra néha lecstlakozik.
Már minden beállítást, engedélyt átnéztem többször, de nem tudom megoldani.
Azt hittem, droid 10 gond, de nálam szintén droid 10 (mondjuk, Redmi Note 9 Pro és Amazfit Bip) nincs ilyen szétkapcsolás. -
aggleány
addikt
Sziasztok!
Most agyalok egy ilyen óra vásárlásán. Szorgalmasan olvasom a topikot, de még csak most jutottam az 551. hsz-ig, és nem találtam választ a kérdésemre.
Tud ez az óra olyat, hogy ha indítom róla a gyorshívást, akkor átteszi a hívást a fülesre? Lehet, hogy hülyén írtam. Most Galaxy Watch-om van, és ott ki lehet tenni a kontaktokat gyorshívásra, és ha hívom valamelyiket, akkor a hívást átdobja a fülesre. Ez nekem nagyon fontos, mivel a telefon mindig a hátizsákban van, és nem szeretem előszedegetni.
Előre is köszönöm, ha válaszol valaki.
-
Csocsesz75
őstag
22-én jön a GTS 2 :
-
Csocsesz75
őstag
A hivatalos ZEPP alkamazás ezt nem tudja.
Esetleg nézd meg playen a Notify & Fitness for Amazfit vagy a Mi Bandage for Mi Band and Amazfit appokat hátha ezek tudják.
Vagy egy harmadik lehetőség, hogy felrakod a ZEPP AEX MOD alkalmazást ami a gyári ZEPP módosított változata. Ez tudja ezt a funkciót. Van bent még pár plusz funkció is és az órán az időjárás funkció részben magyar lesz. Ami hibát én észrevettem bent, hogy bizonyos alkalmazások értesítései nem jönnek meg.
Az 5.1.0 verzió a legfrissebb. De ha ezt akarod felrakni akkor a gyárit törölni kell előbb.
-
trellat
újonc
Sziasztok! Valaki esetleg abban tudna segíteni, hogy lehet-e (és ha igen hol) aktíválni a bluetooth láválasztás figyelmeztető funkciót (anti-lost)? Ez azt szolgálná, hogy ha távol kerülök a telefontól, akkor az óra jelez (rezeg) és így pl. tudom, hogy nem számíthatok értesítésekre stb.
-
Csocsesz75
őstag
Igen, Zepp alkalmazás.
1. Telefonon átállítod a nyelvet olaszra ezt neked kell megkeresni hol lehet. Nekem Samsungon a beállítások - általános kezelés - nyelv és bevitel - nyelv - nyelv hozzáadása menüpont alatt lehet. Letöltöttem az olasz nyelvet és alkalmaztam.
2. Letöltöd playről a Zepp alkalmazást, telepíted.
3. Kicsomagolod az órát, megynyomod az oldalán lévő gombot és lesz rajta egy QR kód.
4. A Zepp alkalmazást megnyitod, csinálsz magadnak egy fiókot, bejelentkezel. Profil menüpont alatt : hozzáadás - karóra - watch with a QR code. Beolvastatod az órán lévő QR kódot és innentől szinte automatikusan megy minden. El kell fogadni jó pár dolgot. Elvileg kész. Beállítasz zájízed szerint mindent.
5. Telefonodat visszaállítod magyarra.
Talán ennyi.
-
Daina
újonc
válasz
kkdesign #892 üzenetére
"ékezet van olyan módon ha olaszra állítod a telefont, belépsz az appba, talál frissítést az órára, engeded letölteni, majd mikor kész, visszateszed magyarra a telefont."
Tudom, hogy hülye kérdés, de melyik appba? Zepp?
Esetleg tudnál egy lépésről lépésre leírást küldeni?Remélhetőleg holnap jön meg nekem az óra és ezt mindenképpen szeretném kipróbálni!
Előre is nagyon köszi!
-
Daina
újonc
válasz
Csocsesz75 #922 üzenetére
Minden aggodalmam szerte foszlott!
Viszont nekem érdekes, hogy a legtöbb oldalon nem hirdetik jobban, hogy csak angol nyelvű menüs... az Alza oldalán kifejezetten bele kell menni a specifikációkba, hogy megtaláld, hogy angol a menü. A Turbado-nál legalább ott van nagy piros betűkkel.
Ahogy írtam, nekem egyáltalán nem gond, de pl. még a családomban is sokan vannak akiknek gond lenne, és tudom, hogy simán megvennék azt feltételezve, hogy van rajta magyar menü is. (De ezek szerint csak mi vagyunk ennyire sötétek...)
-
Daina
újonc
válasz
Csocsesz75 #921 üzenetére
Szuper! Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest