Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grkc
friss újonc
Sziasztok!
Gtr3 prom van. Lassan két hete éjféltől nem méri az alvási adataimat telefon. Formatáltam, újra beállítottam stb. Van vagy lenne tipje valakinek,hogy mi lehet a baja? Tulajdonképpen a pulzust nem méri elsősorban. -
Silentfrog
veterán
válasz
szabochris #1198 üzenetére
Magára az órára nem hinném.
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! GTS2 mini-re magyar nyelv nem varázsolható?
-
cool13
őstag
Sziasztok.
Egy GTS órát kezdtem használni és megismerni.
Kérdésem is volna. Lehet cserélni hogy a főképernyő mellett a másik két oldalon mit lássak? Jobbra vagy ballra húzáskor. Remélem jól tettem fel a kérdést, és érthető. -
bjames
aktív tag
válasz
Attika1988 #1195 üzenetére
Arra nincs ötletem hogy, miért nem tudod módosítani. Esetleg töröld a párosítást, s add hozzá újra az órát.
Nálam az egészségfigyelés panelen be tudom állítani pulzusmerest 1 percre is.
[kép] -
Attika1988
csendes tag
Sziasztok! Amazfit GTS órát használok Zepp alkalmazással, de nem tudom beállítani a folyamatos pulzusmérést. Ha jól értem a Pulzusszámérés pontban kellene ezt bekapcsolnom, de csak annyit dob fel, hogy Egészségfigyelés és semmit sem tudok ott módosítani. Kérlek, segítsetek, hogyan állíthatom ezt be! Köszönöm
-
DG790401
tag
Sziasztok!
11 éves kamaszodó kislányomnak keresek okosórát!
Eddig az amazfit bip u pro volt a befutó kb 17-18 k, de kapható az amazfit gts 22k- ért.
Ki mit tud mondani és ajánlani a kis kamasznak!
köszönöm -
Silentfrog
veterán
válasz
zolikaDB #1191 üzenetére
A megtett út teljesen pontos, szinte pont ugyanott jelezte eddig az összes amazfit cuccom az eltelt kilométert. Csak a telefon térképre rajzolva egyik másik fura dolgokat mutat ha visszanézed
A térképet a zepp alkalmazás mutatja ki, illetve az edzés leállításakor az óra is mutatja, bár ott nem olyan informatív.
A gts kijelzője az edzés elindításakor mutatja megtett utat, ez edzés idejét, a pulzust, és az aktuális időt ami alatt megteszel egy km-t. Minden kilométernél kiírja mennyi idő alatt tetted meg.
Az aprót is nézheted a napokban volt fent 8 ezerért egy, egy másik 10 ért. Az akku 2 év után kezd gyengülni. ( én így vettem észre.) -
zolikaDB
veterán
válasz
Silentfrog #1190 üzenetére
Köszönöm nektek!
Volt rá kupon délután, amivel 16e HUF volt, de már nem él, most 65$ magasságában van. (cirka 2 éves, gondolom, kiszórják - de mondjuk az eredeti 200$-t nem éri)
Nekem a GPS lenne a lényeg, meg, h tudjak Stravába szinkronizálni.
A pulzusom kb tudom, mennyi, be tudom lőni tempó alapján.
De érdekelne, hogy hány km-t tudok futni, mennyi idő alatt.
Térképet kirajzolja? Egyszerre tud mutatni megtett utat és időt a főképernyő? -
Silentfrog
veterán
válasz
zolikaDB #1188 üzenetére
A gps kb egyforma ugyanazon a távokon futkározok most a Gts 2 vel mint 2 hónapja a Gts-el. Pulzust egyértelműen többet mutat mint a Miband 4 vagy a Gts 2.
A Gts 2 és a Miband 4 kb ugyanazokat az értékeket mutatja. ( egyszerre vittem futni mindkettőt, kipróbáltam)
A Gts és a Gts 2 már mér PAI értékeket. A z előbbi nálam mindig 300 közelében volt az utóbbi 110 köröli értékeket mutat napi 12000 lépéssel és 3 alkalmas 6-7 km futással. A Gts csal, sokat felfele amikor nem sportolok akkor is magas értékek vannak estére.
Ami mellette szól az az üzemidő, 10-12 napig bírja egy töltéssel a Gts 2, 2-3 napot. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
A GTS GPS-e mennyire pontos sportolás közben (futásra használnám) és tudom-e vhogy Stravával szinkronizálni?
Pulzusmérője pontosabb, mint pl a Mibandoké? -
kokaihugi
újonc
Sziasztok!
Amazfit Bip órámat párosítottam egy új telefonnal. Hogyan tudom megoldani, hogy a régi telefonomon a Zepp Life-ban lévő összes mért adataim átkerüljenek az új telefonon lévő Zepp Life app-ba?
-
Arween
senior tag
válasz
Silentfrog #1182 üzenetére
Sikerült , nagyon köszönöm a segítséget
-
Silentfrog
veterán
Magától nem is fog előjönni pont ez a lényeg, be kell állítani.
Zepp alkalmazást megnyitod alul jobbra profil a saját eszközöknél ott lesz az Amazfit gts. Erre rányomsz és alkalmazás listát keresel. Ott vannak azok az alkalmazások amiket az óra mutat. A 3 vízszintes vonalat kell mozgatni a felső részbe így lesz aktív majd felül mented a beállításokat. Ha jól csináltad egyből mutatni fogja az óra a többi beállítást is. -
Arween
senior tag
válasz
Silentfrog #1180 üzenetére
Az sincs meg, így nem tudom resetelni sem.Letöltöttem a zepp alkalmazást frissített is de így sem jött elő a többi beállítás
Zepp-ben hol kellene megtalálnom azt a beállítást amit mondtál?
-
Arween
senior tag
válasz
Silentfrog #1178 üzenetére
Mibandage-t használok mióta megvan az óra, (zepp-et csak addig raktam fel míg beállítottam az önálló működést) és eddig láttam az összes beállítást
Lehet a mibandage-van is van valami beállítás amit elnyomkodtam?
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, óralap-ügyben szeretnék egy kis segítsége kérni. Egy ismerősömnek szeretnék készíteni óralapot, meg is csináltam mindent az AmazFit WatchFace editor for Windows by SashaCX75 progival, viszont valamiért nem működik rendesen az óráján. Tesztelni nem tudom, mert nekem Bip-em, meg GTR-em van, ezekre késíztettem jópár jól működő óralapot.
Meg tudná valaki gyógyítani? Asszem nagy örömet szerezne vele.
Ide bepakoltam minden fájlt, ami létrejött.
Köszi előre is -
Steve1207
veterán
Nézd végig, hogy minden jogosultságot megadtál-e (Profil - Saját eszközök/Mini - A háttérben futás, 3 pont), lockold le, hogy ne lője ki a háttérből a Zepp-et alkalmazásoknál telefonon. Szerintem csak ennyi a baja, hogy automatikusan nem fut a háttérben vagy valami energiakezelés miatt kilöki, így nem kezdi el keresni se, ha ismét távon belül lesz.
-
Gaia
friss újonc
Sziasztok!
Most vettem egy gts2 minit. Az a gondom, ha az óra messze kerül a telefontól és elveszíti a kapcsolatot, akkor nem jelzi, illetve nem tud valami miatt újra kapcsolódni. Ilyenkor újra kell indítani a telefont vagy az órát. Tud valaki erre megoldást, mert többek között azért vettem, h jelezze, ha hívnak.
Köszönöm -
-
Steve1207
veterán
válasz
sassrichy #1169 üzenetére
Ha töltőre rakod az alkalmazás mit mutat, connected esetleg? Többen, töltőre rakva tudta cserélni a watchface-t a Zepp-ben és utána észhez tért az óra. Mást nem nagyon láttam fórumokon (bár sajna sokaknak nincs csatlakozva ilyenkor és ez se megoldás).
[link], [link] érdemes rákeresni és olvasgatni, hátha van valami megoldás. Redditen, meg szimplán annyi volt, hogy jó pár restart után helyrejött. -
sassrichy
friss újonc
Sziasztok!
GTS amazfit órám van, ami nagyjából egy hónappal ezelőttig megfelelően működött. Jelenleg annyit csinál, hogy behozza az "amazfit" jelet és ezt tölti. Folyamatosan újraindul és a betöltőképernyőtől tovább nem jut. Próbáltam resetelni az oldalsó gombbal, de sajnos továbbra is ezt csinálja. Töltésen is hagytam sokáig, az sem oldotta meg. Esetleg valakinek ötlete?(szervízzel már próbálkoztam, de sajnos nem foglalkoznak vele(?!)) Elég bosszantó amúgy, mert kiváló állapotban van az óra és sosem mutatott semmilyen elváltozást, semmiféle fizikai atrocitás nem érte( ütés, sérülés). -
enginev3.0
félisten
Hol tudom vissza nézni az óra GPS adatait? Nem lehet beállítani hogy a telefon alapból az óra GPS adatokat használja ha csatlakoztatva van?
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #1166 üzenetére
Hát eszi, de én nem foglalkozom vele, amikor látom hogy ilyen 40-50-60% körül van az aksi és megyek zuhanyozni akkor rácuppantom a töltőre
-
enginev3.0
félisten
Mik a tapasztalatok, aod mennyire eszi az akksit? Melyik a legjobb GPS mód?
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #1163 üzenetére
Én úgy tudom hogy talán WiFin keresztül megy a másolás rá, a zepp-en keresztül. De nem 100%, nekem csak GTS 2e van, nem volt szükségem ezekre a funkciókra
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #1163 üzenetére
Nekem csak a 2 mini van, az nem tud ilyet. Szerintem amúgy az órán lehet. Zene képernyőn felfelé söprés esetleg vagy az órán valami beállítás? Esetleg ugyanott az alkalmazásban a Zene ikonra bökve, hogy azt is "észrevegye"? Nézz GTR 2 tesztet vagy videót, az megegyezik a GTS2-vel tudásban.
Másolásra meg szerintem az alap kábel-fájlkezelős megoldás lehet a leggyorsabb. Persze ezeket csak vakon mondom. -
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #1161 üzenetére
Zepp-ben a profil, adott eszköz, értesítések és emlékeztetők. Itt kérni fog jogot, ha belemész akár egy sms vagy hívásba is, az alkalmazásoknál pedig hozzá kell adni.
Általában ad egy kis instrukciós oldalt is, hogy az alkalmazást hogy állítsd be (3 fő pont), azokon elég átmenni és megy minden. -
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Vettem egy GTS 2 órát, nagyon gyönyörű, de nem jönnek az értesítések, hol kell bekapcsolni őket?
-
Timur
friss újonc
Sziasztok!
Vettem egy GTR 2e okosórát, amivel nagyon elégedett, de egy funkciója nagyon idegesítő. A "Notification details" ötpercenként jelzi a közeli (néha a 2 nap múlva esedékes) programomat. Jó, hogy figyelmeztet, na de ilyen sűrűn! Mit kellene tennem a "ritkább" jelzésért? Előre is köszönöm a segítségeteket! -
eneasos
csendes tag
Előlap csere még mindig nem működik
gts-zepp-AmazFaces-iphone
Valakinél műxik? -
batabe
senior tag
Új verzióval javítva 😂
-
Steve1207
veterán
válasz
Steve1207 #1154 üzenetére
Ellenőrizve: ott aztán nincs benne, max az app menü sorrendjét lehet változtatni ilyen módon.
Yt kommentől kiszedve viszont: ha van jó pár óra edzés az adott mód alatt, akkor a 4 "fixnek" tűnő Workout parancsikonos menü alatt az lesz az első, amit a legtöbbször használsz az egyéb módok közül (elméletileg). Többieknek talán több tapasztalata van ezzel, hogy tényleg így van-e.Nem rossz alapjaiban amúgy ez a kis 2 mini, anno az első szériás Bip-et nagyon szerettem.
-
Steve1207
veterán
válasz
laracroft #1153 üzenetére
Még csak olvasgatom a topikot (holnap hozom el én is a mini-t). Annyit találtam, hogy a Zepp-ben elméletileg a profil (jobb felső sarok), eszközeim alatt lent lesz egy workout settings és itt lehet ide-oda mozgatni az edzéstípusokat. Nem száz, egy fórumban találtam, de hátha. Tesztekben nem láttam, hogy kimondottan az órán lehetne.
-
laracroft
senior tag
Sziasztok
Lehetséges állítani valahogy a workout-ok sorrendjén (GTS2 Mini)?
Pl előrébb szeretném hozni az Outdoor Tracking-et
köszi -
válasz
mgTerminator #1150 üzenetére
Nincs beépített flash (3 v 4GB talán) zenelejátszáshoz, nincs hangszóró és Wifi (amivel ha jól tudom csak a zenefileokat tudtál másolni egyébként is), nincs arany és szürke színben. Cserébe tovább bírja az akkuja, van hőmérsékletmérés és van zöld és bordó? változat.
-
mgTerminator
veterán
A GTS2e mivel tud kevesebbet mint a sima GTS2?
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, ma jött egy Zepp frissítés (6.1.2) és azóta nem jeleníti meg az óra az értesítések, csak annyit hogy egy app értesítést küldött, nézzem meg a telefont.
Az engedélyeket újra megadtam a Zepp-nek, az alkalmazás értesítéseket is újra pipáltam, de nem akar jó lenni?
Egyéb ötletetek, tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban nektek? -
bjames
aktív tag
válasz
Szilvitata #1143 üzenetére
Próbáld ki, hogy leszeded a MI alkalmazást, s csak a zepben párosítod, s ott állítod be az értesítéseket is. Ha van egyéb másik alkalmazás is felrakva az óra miatt, azt is szedd le
-
Szilvitata
friss újonc
Sziasztok, tanácsra lenne szükségem. Vettem egy amazfit gts 2 okosórát. Ma érkezett meg a xiaomi mi 11 lite telefonom. Parosítottam a qr kóddal, de amikor be szeretném állítani a telefonhívás fogadását,azt írja hogy nincs párosítva a telefonnal. Rámegyek hogy párosítás,de nem jó. Bluetoothon keresztül is csatlakoztam,ott azt írja hogy csatlakozva. A zepp alkalmazást próbáltam. A mi alkalmazásánál pedig nem találja az órát. Már mindent is engedélyeztem,de ez úgy tűnik túl okos
Előtte Samsunggal is ugyanez... Esetleg más app hozzá?
Köszi a segítséget! -
petir
senior tag
-
padi68
senior tag
Sziasztok, egyszerűen nem tudom beállítani az órát, hogy jöjjenek az értesítések...
Mit nem veszek észre?
Amazfit GTS 2
Előre is
a segítséget!
Árpi -
snooze
veterán
válasz
mgTerminator #1135 üzenetére
köszi..sajnos az meg zabálja az akksit..
-
snooze
veterán
válasz
mgTerminator #1130 üzenetére
gts2-nek mennyire érzékeny a kézfelemelésre bekapcsolo kijelzö?mert a sima gts-é nagyon érzékeny,ezért nem is használom..
-
padi68
senior tag
válasz
mgTerminator #1130 üzenetére
Köszönöm, akkor gts2 lesz ;-)
-
padi68
senior tag
Köszönöm, és más pl face, messenger?
-
hotkar
senior tag
Nekem a sima GTS van, az SMS és a telefonhívások rendben jönnek, de más közösségi alkalmazásokban nem vagyok érdekelt.
Annyi rákfenéje van a dolognak, hogy a telefon újraindítása után (ritkán van, de néha muszáj) a ZEPP-et el kell indítanom, mert magától nem éled fel a kapcsolat a teló és az óra között.
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
csak értesítések korrekt megjelenése a cél, melyik óra ajánlott?
Amazfit GTS vagy GTS 2 esetleg más óra?
Lényeges, hogy min 1,6" kijelzője legyen...
Köszönöm, Á
-
petir
senior tag
válasz
mukisrác #1118 üzenetére
Én se szoktam frissíteni de a play áruházas vélemények pozitívak voltak, gondoltam egye fene...
Egész jó és informatív lett. Mondjuk lehet sokat dob a fordítás is!
Ami zavaró számomra az a hófehér háttér - kiég az ember szeme ha erre ne adj isten este ránéz
remélem kap egy kapcsolható éjszakai módot...
-
Silentfrog
veterán
válasz
mukisrác #1118 üzenetére
Androidra a magyar verziót használtam az tökéletes volt ,azt amelyik itt is többször szóba került.
Most Ios-re frissítettem a magyar verziót, elég gyatra. A nyelv az ok de tele van hibával. Pl.a hívó nevét nem jelzi ki, eddig az jó volt, illetve az appok jelzései nem jönnek át az órára.
-
mukisrác
aktív tag
válasz
mgTerminator #1117 üzenetére
A zepp UI változása kinek jön be? Nekem eléggé fura és szokatlan a régihez képes
-
snooze
veterán
sziasztok!
szokott jönni az órára frissítés? -
bexinho23
őstag
Nektek szokott olyat csinálni az óra, hogy tök váratlanul lefagy az óralap és folyamatos, erős rezgésbe kezd? Csak hosszú gombnyomás (kikapcsolás) szünteti meg a problémát. Tegnap pl. 2x is csinálta 2 órán belül, viszont ezt megelőzően csak hetekkel, hónapokkal azelőtt csinált ilyet. Volt már factory reset is, legfrissebb fw van mindig rajta (semmi mókolás).
-
sickb
tag
Sziasztok,
Zeppel használom a GTS készüléket de a whatsapp/viber/messenger hívásokról nem kapok értesítést, csak hogy nem fogadtam a hívást. Van erre megoldás? -
mercurytopaz
aktív tag
Ezt próbálta már valaki:
https://allroundreview.com/amazfit-gts-how-to-flash-custom-firmware-with-emoji/
-
Tnd72
újonc
Sziasztok 🌺 Tudna nekem valaki segíteni, hogy ne kelljen visszaküldeni az 1 hete vásárolt Amazfit Gts 2 okosórámat
Ugyanis mielőtt megrendeltem alaposan utánna olvastam az üzemidejének ami állítólag 7 nap‼️‼️ Az én órám üzemideje viszont csak a töredéke 2 nap
Már majdnem mindent kikapcsoltam rajta de így is nagyon gyorsan merül 😱 Tegnap éjféltől (akkkor vettem le a töltőről ma reggelre 75% a töltöttsége
) lassan ott tartok, hogy az okosórából buta óra lesz
Pontosan azért vettem meg mert többen is dicsérték, hogy sokkal jobb mint a sima Gts (előző ez volt nekem de a fals mérései miatt leváltottam Gts 2- re) Előre is köszönöm szépen a segítséget❣️
Nagyon úgy érzem, hogy sajnos belefutottam egy gyárilag hibás termékbe -
vn0rb
friss újonc
Sziasztok, lemerült akkunál töltőre téve boot loopba kerül, és a töltés nem halad előre órák alatt sem. Csak kb 5 mp-ként zizeg, feldobja az amazfit feliratot, majd újra kezdi.
Ha leveszem, akkor kb 1 mp-re bekapcsolható, de 0%-ot mutat a töltésre.
Valakinek ötlete, hogy lehet esetleg kikapcsolni, hogy a töltés idejére ne akarjon elindulni? -
PROHARDVER!
Az ÁSzF. III/10/16. Pontja alapján itt tilos hirdetni! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest