- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnd72
újonc
Sziasztok! Ezzel a Gts- sel nagyon komoly bajok vannak (naponta többször is újraindítom mert fals értékeket mutat (pl: pulzus 40
amikor manuálisan rá mérek 70 körüli értékeket mutat) most már nagyon bánom, hogy megvettem
Megbízhatatlan "okosóra"
Előtte Verge okosórát használtam de sehogysem tudtam megszokni a bumfordi kinézetét a vékony csuklómonPedig kénytelen leszek mert újra a Vergemet fogom használni
Na erre mondják, hogy nem a külső a lényeg hiszen hiába gyönyörű ez a Gts ha buta mint a tök
-
eneasos
csendes tag
Valaki nem tudja veletlenul miert nem akar az amaface beszinkronizalni a zeppel? Amafaces orat megtalalja de elolap sehogy nem akar ramenni
ios
-
Tnd72
újonc
-
Sanki
addikt
-
Tnd72
újonc
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni, hogy a GTS okosórám (3 hete használom) miért generál be sem állított ébresztőket?
Zeeppel és Notifyvel használom.
Még napközben rendben is van nem zavar na de éjszaka és hajnalban nem igazán örülök ezeknek a fals ébresztéseknek 😡 A valódi beállított ébresztési idő a reggel 7 óra!
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi okozza a problémát 🤔 -
sirkan13
aktív tag
Sziasztok!Az asszonynak ma vettem egy ilyen kütyüt,van rá mód és lehetőség a magyarosításra?Illetve melyik appal érdemes használni?Jelenleg az amazfit ill.a mi bandage app van használatban.Köszönöm.
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Egy Xiaomi Amazfit Verge lite-ot tervezek leváltani és a GTS-el illetve a GTS 2 minivel szemezek. Melyiket érdemes megvenni? Tudásban, minőségben melyik a jobb?
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok,
Szíjat honnan érdemes/lehet pótolni, ha nem tudom megvárni míg ide ér Kínából? -
Zabzi
újonc
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy túrázás sporttevékenység választható-e az edzéseknél, illetve hogy a szintemelkedéseket is mutatja az alkalmazásban?
Előre is köszönöm a segítséget ☺️ -
opelmann
újonc
Köszönöm az ötletet, nekem az fordult meg a fejemben, hogy ki kellene venni az akksit, de nem tudom a módját, szétbarmolni meg nem szeretném az órát. Inkább türelmesen kivárom azt a két hetet míg teljesen lemerül. Aztán megírom mire jutottam. Köszönöm, hogy időt szakítottál rám!
-
opelmann
újonc
Próbáltam, sőt a zepp appot is eltávolítottam majd újra telepítettem, sajnos nem oldotta meg a problémát. A gond, hogy az óra nem csinál semmit tehát nincs bluetooth sem így nincs szinkronizálás sem. A leírásban benne van
, hogy manuálisan hogy lehet leállítani az órát de az, hogyan lehet bekapcsolni az nincs sehol leírva. Arra is gondoltam, mivel nyomva tartotta a gombot esetleg kikapcsolt az óra de nem indul újra. Azért köszönöm, hogy időt szántál rám! -
ZoleeWolf
tag
válasz
Silentfrog #1059 üzenetére
Felraktam én is a magyar Zepp alkalmazást. Rendben, jól működik, nem találtam problémát, remélem nem is lesz. Én is köszönöm neki!
-
opelmann
újonc
Üdv.! Segítséget kérek. A párom amikor az óra töltőn volt közben kb. 6-7 másodpercig nyomva tartotta a gombot. Miután levette a töltőről, csak egy sárga "G" betű és alatta az "AMAZFIT" felirat jelenik meg kb. percenként és olyankor rezeg is. egyébként nem reagál semmire. Valaki tudja-e, hogy mi történhetett? Esetleg megoldás? előre is köszönöm a segítséget!
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Silentfrog #1059 üzenetére
Igen láttam, szerintem meg fogom próbálni.
-
metaboy
tag
Sziasztok,
egy villámkérdés. Ha facebook messengeren vagy viberen hívnak nincs értesítés. Az üzenetekről ezeken a platformokon viszont van. Mi a nyavaja lehet?? -
ZoleeWolf
tag
Hali!
Az egy dolog, hogy ez a csodálatos Zepp nem tud (már) magyarul, mindegy jó az angol, de hogy fogja magát és átvált (szerintem) olaszra... na ez már túlzás... és persze az óra is olasz lesz.
És nem tudom hol lehetne vissza rakni angolra, valaki tudna segíteni? -
MárkyMárk
tag
Szevasztok! Én most vásároltam egy GTS t... Kíváncsi leszek a tapasztalatokra amit produkál majd! Üdv mindenkinek!
-
dussy
őstag
Köszönöm mindenkinek a sok hasznos információt.
A Bip használata nálam leginkább az üzenetek és értesítők megjelenésére volt használva, napi 1 vagy 2 pulzusmérés, éjszaka már nem hordtam jó ideje.
Sportolás vagy túrázás havi pár alkalommal, így a 20-30 napos Üzemidő vígan hozható volt.A heti töltés sem lenne probléma, de 1-2 naponta nem szeretném tölteni.
-
padi68
senior tag
Sziasztok, GPS mennyire megbízható ill pontos erdőben?
A különböző Xiaomi/Huawei okosórák közül melyik teljesít a legjobban GPS terén?
Köszönöm
-
bexinho23
őstag
Bip-et használtam 1,5 évig, ugyanolyan igénnyel, mint a GTS-t Amazfit for Notify-jal és az adott gyári alkalmazással.
5 percenkénti pulzusméréssel és heti 1-2 alkalommal 2-3 órás GPS-szel, folyamatos bluetooth kapcsolattal 6-21-ig:
- BIP heteket bírt (bő 1 hónap)
- GTS pár napot bír, erősen függve a GPS használattól, AOD nélkül (3-6 nap)Jobban szeretem, mert Amoled párti vagyok, és gyönyörű a képe, viszont a menürendszer erősen döcögős, amit már a vásárlás előtt is tudtam. Mivel nem nagyon bóklászok a menüben, annyira nem zavar, de második verziós óraként, 45 ezerért (amennyiért vettem megjelenéskor) az ember nem várna folyamatos döcögést.
Ja, és ami nagyon fontos... nem tudom miért, de a GPS keresés katasztrófa a BIP-hez képest. Faternak adtam a Bip-et, és amikor bringázni megyünk, neki bármilyen helyzetben, terepen, fás részen, városban, azonnal talál jelet, nekem meg hideg indításnál !!!percekbe!!! telik. Pedig az A-GPS-t szinte naponta frissítgeti a gyári app, ami elméletben pont egy olyan folyamat, ami alkalmassá teszi az órát a gyors GPS jel találásra.
GTS 2-t biztosan nem fogok venni (ár, szoftver), de 30 ezer környékén biztosan megvenném a GTS 1-et újonnan. A következő, amire lecserélném, az a Mi Watch, de valamiért nem akar Mo-ra megérkezni... pedig a GTS 2 megjelenése óta folyamatosan figyelem a híreket vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest