- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
odani
tag
További tapasztalatok:
- Curve-ön keresztül hozzáadott, OTP-s MasterCarddal eddig egyedül az Aldiban nem tudtam fizetni, mindenhol máshol simán
- az AOD fényereje nem követi az auto-beállítást, márpedig így világosabb környezetben bizony nem jól látható, hogy éppen mennyi az idő (én a csuklóforgatásos bohóckodást azonnal kikapcsoltam)
- miután reggel felvettem az órát és a biztonsági PIN-t is bepötyögtem (ami a társított bankkártya miatt kell), az AOD még egy darabig nem él, és nem jöttem rá, hogy ez mitől függ, mire vár, vagy hogy ez mitől lenne "smart"
- aktivitás közben amikor éppen semmit nem mutat a kijelző, sajnos nincs lehetőség arra, hogy csak feléleszd: a korona nyomására "pause", az alsó gombra pedig "new lap" a reakciója
- az ezüst kiadásnak a színe egy picit lilás beütésű, ez elég egyértelműen látszik, amikor ezüst ékszer mellé kerül
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Balance-nak van most speciális kiadása is különböző színekben, de ez semmit nem változtat az egyébként is jól eltalált funkcionalitáson.
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- World of Tanks - MMO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Garmin venu 3
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest