- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Magisk
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Köszi!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Ezzel egyet lehet érteni, de nem ez a kérdés alapvetően. Nagyon sötét (annyira, hogy a növényzet majdnem fekete), vagy pedig nem? Ez a kérdés.
Azért köszi!Itt a file, mert mindenhol átszineződik/méreteződik/élesedik a fotó...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Itt egy kép, ami az én monitoromon SZERINTEM teljesen elfogadható színvilággal bír. A monitor sRGB-re van állítva, jól láthatók a kép apróbb részletei is.
Ugyanez a kép telfonon, illetve több másik monitoron (facebookról) alig látható. Rendkívül sötét. Mi lehet a hiba? Nálatok bazi sötét?
Előre is köszi a segítséget!Érdekes! Ide feltöltve meg még világosabb!
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz Segnior_Barthez #2849 üzenetére
Ez nekem szólt, ha jól értem?!
Köszi mindenkinek!
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz Segnior_Barthez #2840 üzenetére
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy melyik jobb (vagy rosszabb) a kettő közül? Esetleg valami észrevétel, javaslat??
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2485 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2483 üzenetére
Sőt, nálam lehetett volna a D5100-am is... (az Oly-t lecseréltem.)
De egyébként azzal se lett volna sokkal szebb szerintem.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2466 üzenetére
Köszi. Nem szeretném befolyásolni az esetleges többi válaszadót, így nem mondom meg egyelőre, hogy nekem melyikek tetszenek jobban...
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Van itt 3 pár kép, amik közül nem tudok dönteni, hogy néz ki jobban. Nem a képeket kérném, hogy véleményezzétek (persze szivesen veszem azt is), hanem véleményeket kérnék, hogy melyik kép hogy jobb.
Köszi.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2446 üzenetére
-
Játékos
addikt
Szia!
Én akárhogy is nézem, nem látom, milyen szávokról van szó.
Egyébként ugyanolyan meleg volt! Konkrétan leégett a bőröm!Jaaa! A másik képen most vettem észre! Nyilván a Photoshop "műve", mert 3 képből van, és ezek szerint kicsit becsapta az automatikát a színkülönbség...
[ Szerkesztve ]
-
-
Játékos
addikt
válasz total90 #2288 üzenetére
Igen, értem, amit mondani szeretnél. Én is szoktam érezni, mikor valaki, vagy valami "kinéz" a képből, de itt egyáltalán nem éreztem ilyet. Lehet, hogy azért, mert nincs "egyedül" a virág?
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2140 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2118 üzenetére
Igen, Sanyi elég egyszerűen kritizál, én is megkaptam tőle 1-2 alkalommal. Tény, hogy nem bőbeszédű, viszont általában egyet lehet érteni a véleményével. Másrészt nem kritikusok olvassák, válaszolnak itt, úgyhogy ne is várj profi fotós kritikákat...
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz Milan24 #2090 üzenetére
Nekem is az első jön be, kár, hogy a növények annyira zajosak lettek.
Szenzor meggyógyult?Sucuka
aranyos kép! Nem is láttam még hattyúfiókát, simán kiskacsának néztem volna őket![ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz Milan24 #2079 üzenetére
Mem vagyok benne biztos, mert elefonról tolom jelenleg, de nekem úgy tünik, hogy elég élesek a koszok, mintha majdnem fókuszban lennének. Vagy rosszul látom?
Egyébként az hogy néz ki, ha magát az érzékelőt csikarja meg az ember? Szemmel alig észrevehetően.Másik obit próbáltál??
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2067 üzenetére
A bambis tetszik!
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2067 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Értem a kérdést. A legjobb, ha rászánsz elég sok időt, és hagyod, hogy a gyerkőc természetes legyen! Ne érezze a szituációt, ne zavard semmiben sem, és nem kell mindig a kamerába néznie! Én (mondjuk laikusnak) alapvetően nem szeretem a műtermi, illetve beállított képeket. Szépek, de semmi természetes nincs benne, ha tökéletes smikben/frizuában, ruhában feszengő pózban van lefényképezve valaki, pláne, ha az egy gyerek!
Én mindenképpen kis mélségélességgel fotóznék, lehetőleg nem túl zsúfolt háttér előtt, és nem állnék meg 50-60 képnél 15-20 perc múlva. Szánj rá elég időt, és ne sajnáld az expo gombot! Ha a szülők partnerek benne, akkor feltétlen csinálnék közöset is velük.
Másrészt ha még nem tetted meg, nézegess fotófeltöltő oldalakon gyerkőcös képeket, hátha megihlet valamelyik.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Szia!
Jó nagy ablak, napsütés, esetleg egy kazalnyi lámpa, sok türelem, kitartás. Ezek nem fognak ártani. Én, ha muszáj lenne mégis a beépített vakut használni, akkor kicsit visszább venném a teljesítményét, mert úgy nem olyan "feltünő" a képeken.
Sok sikert, mutass majd nekünk is a végeredményből.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz #31757056 #1356 üzenetére
Egyáltalán nem értek veled egyet! Én is szóltam a csókának nem egy alkalommal, szívem szerint sokkal keményebben fogalmaznék, csak nem akarom a bajszomat összeakasztani itt a fórumon senkivel sem...
-
Játékos
addikt
válasz szemtelen #1315 üzenetére
A karneválon van mit fotózni, én is voltam pár évvel ezelőtt. Öltözz melegen, és a forralt bor jótékony hatású ilyen hőmérsékleten!
Bátorság, a gép ritkán akadálya a jó fotónak, és csatlakozok az előttem szólókhoz. Fény minden bizonnyal lesz elegendő, mert nappal lesz így az iso-t alacsonyan tudod tartani. Majd mutass nekünk is képeket.
Legjobbakat![ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz filózoli #1261 üzenetére
Most a legjobbik indulatomat előszedve azt mondom, hogy legalább a modell (illetve ami látszik belőle) nagyjából jó helyre esett a fotón. (nincs középen) De ezen kívül sajnos egyetlen pozitívumot sem tudok elmondani róla.
-
Játékos
addikt
válasz filózoli #1230 üzenetére
Zoli!
Tedd már meg légyszi, hogy megfogalmazod, mit is akartál mutatni ezekkel a képekkel!
Írd le konkrétan, hogy mit gondoltál, mikor megörökítetted őket, milyen érzéseket akartál a fotók által közvetíteni. Kell, hogy érzés legyen benne, mert mint téma, abszolút semmi érdekes nincs bennük. Mindenféle rosszindulatot mellőzve mondom. Biztos én vagyok defektes, de én nem látok semmit ezeken a képeken... A második kifejezetten alacsony nívón van, gyakorlatilag rossz érzés ránézni.
Tényleg nem bántani akarlak, te kérdezted a véleményeket.
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
-
-
Játékos
addikt
válasz Latissimus Dorsi #1128 üzenetére
Nyílván teljesen tudatos, művészet volt...
Minden zsidóságot, és kereszténységet félretéve, nekem annak a képnek van hangulata! Számomra az első képe Zolinak, ami tetszik.
-
Játékos
addikt
válasz runner 125 #1052 üzenetére
Nem találtam otthon az eredetit, valószínűleg felülírtam a ff képpel. De tévedtem, mert nem 100, hanem 800-as ISO volt.
-
Játékos
addikt
válasz runner 125 #1052 üzenetére
Jó reggelt!
Nem kell róla leszedni, mert otthon megvan az eredeti, és az nem zajos. Sőt, mint mondtam, nekem az egy kicsit "steril" volt. Hazamegyek, megmutatom.
A vágás tényleg nem tesz neki rosszat.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz runner 125 #1050 üzenetére
Inkább mutasd meg, milyenre vágtad. Azt olvasgattam, hogy nem illik levágni a feje tetejét a modellnek a portrékon, ezért hagytam ilyenre.
-
Játékos
addikt
válasz runner 125 #1048 üzenetére
ISO100 a zajt én adtam hozzá, mert olyan "steril" volt. Úgy érzed, sok lett? Persze minden monitoron másképpen néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz -Shadow- #1024 üzenetére
Köszi. A szíj ezen a képen sehogy sem lenne látható, mert az óra mögött volt.
Esetleg így?
Vagy mindenképp lőjek egyet úgy, hogy látható legyen a szíj is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Bitcoin topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gitáros topic
- Politika
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest