- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
-
Chance
tag
Lehet tévedek, de nekem úgy tűnik, nem rögzítetted a fényviszonyokat a gépen, hogy ugyanolyan legyen minden képen, így felemás lett a fehéregyensúly is és a fények sem adnak egységes hatást.
Panoráma képeknél amennyire tudom, ez a legfontosabb.
Az árnyék tényleg rontja az összképet, a témához nem ad hozzá, hogy te is szerepelsz benne. Viszont az ötlet/ meglátás jó volt.https://www.flickr.com/photos/ch4nce/
-
Real_Necro
veterán
Ilyesmit quicktime-ban láttam utoljára, körpanorámába összefűzve. Nekem továbbra is fura ez a sokfelé lógó árnyék. De lehet, hogy csak megszoktam a sokképes panorámáknál a tájképeket.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Lehet csak 3 az a 4. Egyik az árnyékod, másik a jobb oldali kereszt árnyéka, 3. a középső sírkő árnyéka. Nekem valahogy nem kerek. Most vagy nem egy időben fotóztad, vagy fordultál közben 270 fokot?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Jól látom, hogy kb "négy Nap van"? Nekem nagyon kusza, össze-vissza "dőlnek" az árnyékok, valamint a sajátod is belelóg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest