Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Az első
nagyon küzdelmessorozathoz képest ez a második határozott fejlődés, sokkal többet sikerült kihoznunk, de még mindig bőven odébb van attól, mint amit szerettem volna. Csak fél évente 1-1 sorozattal nehéz rendesen fejlődni, pedig érdemes lenne. (Persze közben én is tanulgatok, meg jelen esetben jól jött hogy technikailag is bővültem, pl az itt használt brutál nagy derítő/lágyítóval, meg derítő tartóval.) A sors fintora hogy megint olyan képpel lettem explored (mint kiderült emiatt volt nagyobb forgalom, persze felfedezett képehez képest viszon igen gyér forgalom), amint nem tartok túl jónak, sokáig hezitáltam hogy felrakjam-e.StefanBraun: Az első kicsit túlszaturált lett, amúgy jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest