- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Neszójábe #26836 üzenetére
portrénál szerintem mindenképp. Imént leesett barackot meg nem szokás megörökíteni. Szerintem. És a tájképnek se áll jól a délután 2-kor fotázás. Lehet lőni olyant is, sőt én is szoktam, de azok inkább emlékképek. Ha az esztétikum az elsődleges, akkor azt nem a legerősebb nyári napsütésben kell lőni.
Érdemes megnézni jjeahh múltkor linkelt képeit. Lerí a képről, hogy a nyárról szól, nappal készült erős napsütésben, és mégse kemények a fények az alanyon.A te képeddel az az egyik alapvető baj, hogy egyik irányból teliberevi a nap. Az arca lényegi része viszont árnyékba kerül. Ez tényleg inkább csak olyan emlékképnek jó, ami neked és a családodnak kedves, de ez attól még nem egy jól sikerült kép nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest