Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Neszójábe #26836 üzenetére
portrénál szerintem mindenképp. Imént leesett barackot meg nem szokás megörökíteni. Szerintem. És a tájképnek se áll jól a délután 2-kor fotázás. Lehet lőni olyant is, sőt én is szoktam, de azok inkább emlékképek. Ha az esztétikum az elsődleges, akkor azt nem a legerősebb nyári napsütésben kell lőni.
Érdemes megnézni jjeahh múltkor linkelt képeit. Lerí a képről, hogy a nyárról szól, nappal készült erős napsütésben, és mégse kemények a fények az alanyon.A te képeddel az az egyik alapvető baj, hogy egyik irányból teliberevi a nap. Az arca lényegi része viszont árnyékba kerül. Ez tényleg inkább csak olyan emlékképnek jó, ami neked és a családodnak kedves, de ez attól még nem egy jól sikerült kép nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Nikon AF Nikkor 70-300mm, 1:4-5.6 G objektív
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest