- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
Dr Bubo #8664 üzenetére
Azért jöttem fel a topicba, hogy beleolvassak másnál mia helyzet de nálam is az van, hogy rendeltem tőlük, olyat ami épp nem volt készleten, nem baj várok. 15.én jött za értesítés hogy küldik automatába, mert minden megvan, majd minden nap tologatták de ma meg jött az értesítés hogy a 2-ből 1 csomagot automatába helyeztek mert a másik nincs még raktáron, vagy ilyesmi. felnéztem a honlapra és tudtam rendelni 1-et üzletbe, úgyhogy az automatásat törlöm, és soha za életbe nem rendelek előre fizetéssel tőlük sem semmit. úgy látszik lassan egyetlen értelmes webshop nem lesz otthon. habár tőlük mindig személyesen veszem, át ez most kivételes alkalom lett volna de így ez alapján nem gondolom jónak őket sem. üzletben utánvéttel oké. jah és az ügyfélszolgálat konkrétan a nagy semmit tudja mondani, arra leszek kíváncsi hogy a pénz mennyi idő alatt ér vissza ,habár így ebből nem lesz már karácsonyi ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Ford topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest