- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem egy ilyen, nagyon low-end eszközön elfogadható kockázat. Aláírt repókból telepítesz, nem nézel rajta poreszt, mert amúgy sem menne rajta élvezhetően a videó, stb. Kintről nem elérhető a gép, stb. Updatek jönnek, fent vannak.
Selinuxot céges cuccokra pl. szerintem kell, de még egy Ubuntun, stb. sem default hogy enforcing módban lenne. Apparmor mondjuk a normálisabb asztali disztrókon van.
Szóval mindenki amennyire szeretne biztonságosodni. Rosszabb nem lesz tőle, az tuti.
-
Köszi
A 32 bites Debiannak ez ha a felét kéri erőforrásból
.
Tűzfal lehetne, de egy Ufw ezen is Ufw, arról van tonnányi cikk. Itt csomó olyasmit szedtem össze, amit alig lehet megtalálni Google-al (login képenyők OSK, alvás, ilyesmi).Apparmor, ha erőforrás engedi, OK, de jellemzően olyan gépekről van szó, amikre nem égetően fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest