- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szerintem egy ilyen, nagyon low-end eszközön elfogadható kockázat. Aláírt repókból telepítesz, nem nézel rajta poreszt, mert amúgy sem menne rajta élvezhetően a videó, stb. Kintről nem elérhető a gép, stb. Updatek jönnek, fent vannak.
Selinuxot céges cuccokra pl. szerintem kell, de még egy Ubuntun, stb. sem default hogy enforcing módban lenne. Apparmor mondjuk a normálisabb asztali disztrókon van.
Szóval mindenki amennyire szeretne biztonságosodni. Rosszabb nem lesz tőle, az tuti.
-
Köszi
A 32 bites Debiannak ez ha a felét kéri erőforrásból
.
Tűzfal lehetne, de egy Ufw ezen is Ufw, arról van tonnányi cikk. Itt csomó olyasmit szedtem össze, amit alig lehet megtalálni Google-al (login képenyők OSK, alvás, ilyesmi).Apparmor, ha erőforrás engedi, OK, de jellemzően olyan gépekről van szó, amikre nem égetően fontos.
-
válasz
fatpingvin #9 üzenetére
Ez mondjuk ezeken a SBC meg tableten reális is. Nem szokott változni a hardver.Amúgy az a méreg, hogy a Linx1010-ben Realtek Rtl8723bs (bs for bullshit
) van, a fifi is hülyén működik, a BT meg sehogyan. Mondjuk nem létfontosságú, de jó lenne.
-
-
Szívesen
Viktor S : Csodát azért ne várj. 1 magon nem lesz gyors.
@Vladi : Arra is frankó. A Slitaz-t nagyon rég néztem, de az nagyon nem működött nekem. Az azért sokkal minimálabb, mint egy Alpine, de egy TCL is. Tök jó, hogy pár tíz-száz MB-ban megvan, de nekem mindig fura volt, hogy valójában mire lehet használni.
UVD : biztos van...@apollyon : Annyira nem, hogy ezen a szerencsétlen Linx-en még az a Firefox crashelés sincs, ami amúgy állítólag 10-ből 9x összeborul, ha Developer tools-t nyitsz. Meg ezek a low-end cuccok amúgy sem daily drivernek vannak... Amit tudnia kell, az menjen rajta.
A T400, T410 laposaimon se nagyon volt ilyesmi gondom. És ezeken nem Ubuntu, hanem Debian is tetű volt@fatpingvin : Azt gondoltam, hogy Alpine-ra jönni fogsz
Ha ki akarod egészíteni, beleteszem (mondjuk ez bárkinek is szól).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest