Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
patos
csendes tag
SOS!!!
Több mint egy éve használom az a-n318-as /6 ikonos/ kütyüt kisebb,nagyobb problémákkal. A nagyobb problémák is megoldodtak eddig az nk.bin-je újratelepítésével.
Most azonban nem segít !
A hiba úgy kezdődött,hogy ha egy ikonra rákattintottam a képernyőn akkor ezt az érintést tőle balra kb 1cm-re érzékelte a képenyő. Ezt egy darabig úgy oldottam,hogy a használni kivánt ikontól jobbra kattintottam és igy működött a dolog. Egy idő után a képernyő jobb szélén lévő ikonokat /pl a visszalépést/ már nem tudtam megnyitni mert a hibatávolság nőt és nekem a készülék jobb keretére kellett volna katintanom,amit meg ugye nem érzékel.
Többször probáltam kalibrálni,de nem segített,sőt a hiba egyre eltolodott .
Pl a 6 ikonos kezdőképernyőnél a jobb ikonra kattintva a középső nyilt meg,aztán súlyosbodott a helyzet,mert utána már csak a bal ikonok nyiltak meg /ismétlem a jobb ikonra kattintva/ most pedig az a szitu,hogy már semmi sem nyilik meg.
Egyébként a képernyő az érintést érzékeli,mert a hangjelzés hallható. Van valakinek valami ötlette??? csá!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest