- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Be lehet állítani, hogy szóljon, ha gyorsan mész. Vagy a hangoknál, vagy valahol máshol...most nem vagyokt otthon, ha hazaérek, megnézem, de be lehet állítani, nekem is szól...
Az, hogy nem ismeri fel a tesco benzinkútat lehet, hogy nem véletlen...esetleg újabb térképet kellene letölteni, vagy még egyáltalán nincs rajta a benzinkút. De szerintem ez legyen a legnagyobb hibája.
Az igo-t csak a memóriakártyán tudod használni, a belső memória mérete miatt. Viszont ez semmiben nem akadályoz téged, ettől nem lesz lassabb, nem lesz macerásabb a működése. Nem tudom, miért jelent ez neked problémát!
A smart2go vszínű azért szimpatikusabb neked, mert már megszoktad. Állítólag az földutakra vezet, én nem használnám. Az igo-ra esköszöm, de azt használsz, amit akarsz!Nem tudja rendesen meghatározni a házszámot? Ez tényleg probléma neked?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP omen 17-w131ng bontva
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest