Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Janez0085 #37 üzenetére
Szerintem már ideje lenne elengedni a p*-ba ezt a haterkedést. Aki tudatosan választ magának készüléket, az okkal teszi le a voksát az egyik, vagy a másik rendszer mellett. Divatmajmok, nagyképűek és fellengzősök kíméljenek!
Amúgy nekem pl. fogalmam sincs, hogy mi a helyzet droid fronton, mert 2017 óta nem használtam droidos telefont, csak arról tudok nyilatkozni, ami akkor, illetve előtte volt. Katasztrofálisan szar volt, még flagship készülékeken is, és mikor megvettem a 2016-os SE-t, az sokkal fluidabb volt, mint bármelyik droid, amit addig a kezembe fogtam valaha. Hogy most mi a helyzet velük, az passz, de konkrétan nem is nagyon érdekel, mert minden "hátránya" ellenére az iOS nekem jobban fekszik, pedig rengeteget foglalkoztam főzött ROM-okkal anno...
Új hozzászólás Aktív témák
ma 47%-os teljesítményelőnnyel debütált a Geekbench 6 tesztjén az Apple A17 Bionic, miközben a Snapdragon 8 Gen 3 beérte az A16-ot.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest