- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Szerintem a teljesítmény(számítás)igényes programok futtatásában jelent különbséget, nem olyanokban, amiket felsorolsz. Pl.: én szoktam fotókat szerkeszteni a Lightroom-al, és ha nem csak 1-2 képről van szó, akkor észrevenni, hogy jobban merül, mert pörgeti a procit. Ha erősebb a vas, nyilván hamarabb elvégzi a számításokat, kevésbé fog merülni.
És gondolom nem csak a LR ilyen, de én csak ezt használom, ami többet fogyaszthat. -
niof
veterán
válasz
Janez0085 #37 üzenetére
Szerintem már ideje lenne elengedni a p*-ba ezt a haterkedést. Aki tudatosan választ magának készüléket, az okkal teszi le a voksát az egyik, vagy a másik rendszer mellett. Divatmajmok, nagyképűek és fellengzősök kíméljenek!
Amúgy nekem pl. fogalmam sincs, hogy mi a helyzet droid fronton, mert 2017 óta nem használtam droidos telefont, csak arról tudok nyilatkozni, ami akkor, illetve előtte volt. Katasztrofálisan szar volt, még flagship készülékeken is, és mikor megvettem a 2016-os SE-t, az sokkal fluidabb volt, mint bármelyik droid, amit addig a kezembe fogtam valaha. Hogy most mi a helyzet velük, az passz, de konkrétan nem is nagyon érdekel, mert minden "hátránya" ellenére az iOS nekem jobban fekszik, pedig rengeteget foglalkoztam főzött ROM-okkal anno... -
niof
veterán
Pláne, ha hozzáteszem, hogy a 11-et pár héttel a megjelenés után vettem. 85%-os az akksija, 1,5 napot még elvagyok vele, de érezhetően gyengusz már. Cseréltetni nem tudom mennyire érdemes, a vízhatlanság kampec. De érzésre még 1-2 évet vidáman elmenne szolidabb felhasználói szokások mellett.
A 15 meg biztos jó lesz. De azért meg kell várni a néhány első ószöm hangvételű teszt lecsengését. -
niof
veterán
Lassan érik a 11 cseréje, úgy érzem. Bár az akksi gyengélkedésén kívül más baját nem érzek. Viszont a 11-hez képest a 15 erőben szignifikáns előrelépés lenne, úgy gondolom. De végül is tavaly is hasonló véleményen voltam, aztán még mindig a 11-et használom. Megvárom az event-et, aztán kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest